DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
07 Gener de 2018

El Valencia CF, entre els 30 clubs de futbol més poderosos del món

Amb l'arribada al Valencia CF de Meriton el 2014, el club es va enfortir financerament i, segons l'estudi realitzat per Soccerex, el 2018 està entre els 30 clubs de futbol del món més poderosos a nivell financer, ocupant el lloc 29 en un rànquing que encapçala el Manchester City.


Aquest informe, en el qual s'analitzen els clubs de futbol de tots els continents, s'ha realitzat amb una metodologia innovadora que analitza diversos elements que formen el múscul financer dels clubs. La metodologia es centra en la plantilla, els actius fixos del club (estadi, centres d'entrenament i altres propietats), els actius líquids, el deute net i la inversió econòmica del propietari fins ara, així com el potencial de futures inversions. L'estudi situa al Valencia CF en el lloc 29 d'un rànquing que lidera el Manchester City, seguit de l'Arsenal FC i el PSG. Entre els 100 clubs més potents econòmicament del món només hi ha quatre clubs de Laliga, a part del Valencia CF estan el Reial Madrid, FC Barcelona i Atlètic de Madrid.


Conclou l'informe, que el Valencia CF és un dels clubs amb més èxit del futbol espanyol, amb sis títols de Laliga, set Copes del Rei i dos finals de la UEFA Champions League a principi de segle. S'estima que el Valencia CF és el tercer club amb més seguidors a Espanya. El bilionari de Singapur, Peter Lim, va adquirir la majoria accionarial del club (83%) el 2014 i el seu capital financer és un dels principals responsables que el Valencia CF estiga entre els 30 principals clubs a la llista "Soccerex Football Finance" de 2018.

PARTNERS