DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
08 Gener de 2018

Ayala: "Vietto és d'aquests davanters que ells sols es creen les ocasions"

El "Ratolí" Ayala ha sigut el gran protagonista al programa "Som Passió" de VCF Ràdio, on ha analitzat a Luciano Vietto, amb el qual va coincidir en Racing d'Avellaneda, i Marcelino, que li va entrenar al Reial Saragossa. Des de Buenos Aires segueix i disfruta veient al Valencia CF, el club que el va enamorar i que aquesta temporada ha vist com ha recuperat el seu ADN.


Com ha vist al Valencia CF en aquest inici de la temporada?

És normal que passe després d'haver viscut aquests anys on hi havia incertesa, en què l'equip no entusiasmava a l'afició, en el futbol es tracta que la gent s'identifique amb l'equip i Marcelino li ha donat aquest ADN, de saber competir i anar tots junts. Em vaig entusiasmar moltíssim veient-los des de fora, veure'ls entre els primers on el Valencia CF s'ha de consolidar.

Quina opinió té de Marcelino, amb qui va entrenar al Real Zaragoza?

Hi ha feina, no deixa res a l'atzar, té un cos tècnic molt bo que es complementa molt bé i veuen les coses de l'equip per prendre bones decisions. La seua mà es veu en el dia a dia, en la humilitat, tots tenen un pensament únic on preval el col·lectiu, no el personal. Treballa molt per fer grup i que tots se senten importants, li guarde molt afecte de quan vaig coincidir amb ell. Està pendent de tot el que està passant en el grup, ells estan atents perquè el jugador tinga tota la informació necessària i no té un doble discurs, encara que no t'agrade.

Ara Mestalla s'ha rendit a Parejo, és injust el futbol per tot el que va passar?

Dani va passar per un moment complicat, fins i tot es va parlar que podia anar-se'n, però va lluitar i s'ha convertit en un capità, en un referent, l'home que porta els fils d'aquest grup. Em posa content que siga així.

Coneixia Guedes? Mestalla s'ha enamorat d'aquest futbolista.

No tan a fons, però sí el coneixia. És caure en el lloc just en el moment just, i sentir-se còmode. Encara que porta poc temps, se sent a gust i té la confiança de l'entrenador, això ho potència tot. Al jugador li fa entrar amb molta seguretat i és el que passa hui dia, és un jugador que marca la diferència amb la pilota als peus, sentint que alguna cosa passarà. To el món vol vore amb la pilota a Messi i què passarà després, en el Valencia CF ens passa això amb Guedes.

Vostè va descobrir a Luciano Vietto, què pot aportar?

Vietto és d'aquells davanters que es creen ells només les ocasions, té aquesta capacitat, a part té l'arc entre cella i cella, li agrada conviure amb el tema del gol i només tinga continuïtat per donar el rendiment que tots esperen.

Pot retrobar-se amb les sensacions de la seua millor temporada amb Marcelino?

Hi ha confiança entre ells, es van entendre de seguida. Quan a un li diuen, el tècnic et coneix i creu que pots, parts amb un cert avantatge. Li desitje que li vaja bé i que encaixe de seguida, perquè serà pel seu bé i el del Valencia CF.

Què va vore en ell en la seua etapa en Argentina?

S'adapta a qualsevol sistema, no és un "9" d'àrea, pot jugar aquí però no té un lloc fix, juga d'esquena, cau a les bandes ... el veia aquestes condicions, en espais reduïts es manejava molt bé.

Escolta l'entrevista completa a VCF Ràdio!

PARTNERS