DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
10 Gener de 2018

La plantilla posa el seu punt de mira en el seu pròxim repte: assaltar Riazor

Amb un somriure per la gran victòria aconseguida davant de la UD Las Palmas en Copa, l'equip ha tornat als entrenaments i ja té entre cella i cella el partit en Riazor enfront de l'Esportiu. Marcelino ha dividit a la seua plantilla en dos grups; d'una banda, van fer treball de recuperació els futbolistes titulars en Copa, la resta va entrenar a un alt nivell d'intensitat sobre la gespa.

Per al pròxim partit de LaLiga, el cos tècnic introduirà canvis en la seua formació titular, i la sessió d'este dimarts s'ha centrat en accions de finalització, amb duels individuals i de superioritat abans d'acabar amb acabaments a porta. Per a finalitzar la sessió, es va realitzar un partit en reduïdes dimensions. L'equip, després d'aconseguir la classificació per als quarts de final de Copa, ja està totalment centrat en el partit de LaLiga enfront del Deportivo.

Per la seua banda, Jeison Murillo seguix amb el seu procés es recuperació i este dimecres va treballar uns minuts sobre la gespa junt amb el fisioterapeuta, amb qui va tocar baló, encara de forma suau.


PARTNERS