DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
11 Gener de 2018

Maksimovic: "Quan l'altre dia Mestalla em va aplaudir va ser molt bo per a mi"

El migcampista serbi se sent cada dia més adaptat a l'equip i a Laliga

 

 

Quan un futbolista rep una ovació tan forta de la seua afició en ser substituït se sent molt satisfet. En concret per a Maksimovic és una dosi de confiança, més encara si no és dels habituals. El serbi ha participat en els tres partits de 2018, dos com a titular, com passarà este dissabte a la Corunya després de les paraules de Marcelino. A poc a poc ha anat cobrint etapes per adaptar-se al Valencia CF, tant en aspectes tàctics, com a l'exigència de Laliga i l'idioma ha estat fonamental. Ara ja és un més.

Per Marcelino, la posició de migcentre és clau per donar-li a l'equip equilibri en les transicions atac-defensa i defensa-atac, i en este rol la comunicació és important. Des que va arribar, Maksimovic té classes de castellà tres vegades a la setmana i això l'ha ajudat. "He tingut un període d'adaptació de diversos mesos, aprenent l'idioma i ja ho entenc tot. Els primers mesos van ser difícils ", afirma el migcampista serbi, al qual el cos tècnic li dóna un valor alt per l'esforç que està fent per adaptar com més prompte millor.

Maksimovic ha sigut pacient, però ja està recollint els seus fruits. Ha hagut d'adaptar-se a una metodologia nova i a l'exigència de Laliga, diferent a la seua etapa al FC Astana (Kazakhstan). "He treballat dur cada dia i també vaig haver d'aprendre tàcticament el que el míster vol de mi", assenyala el futbolista, que en els entrenaments està aportant competitivitat per a la millora de l'equip, amb el seu sacrifici, humiltat i una millora tant tàctica com física, seguint així amb la seua evolució.

Sobre la gespa, com reconeix Maksimovic, "intente no arriscar en la passada, sempre opte per la passada segura al no jugar molt. Però les paraules del míster em van donar tranquil·litat, porte diversos partits seguits jugant i és bo per a mi. Quan l'altre dia Mestalla em va aplaudir va ser molt bo per a mi ". Maksimovic, company d'habitació de Lato, només pensa en seguir creixent per adaptar-se a l'exigència tan alta del Valencia CF i seguir amb la seua evolució.

PARTNERS