DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
11 Gener de 2018

Coquelin, experiència i equilibri per a la línia medul·lar

Nascut el 13 de maig de 1991 en Laval, Francis Coquelin és un futbolista que s'incorpora al Valencia CF per a reforçar el centre del camp, amb l'objectiu de donar-li equilibri en la línia medul·lar. El francés de 26 anys té molt bons conceptes tàctics, brilla en la faceta de recuperació de balons i quan té la pilota aposta més pel joc fàcil, tenint una gran regularitat en el seu joc.

En els clubs en què ha estat li consideren un futbolista amb molta concentració sobre la gespa, potent, fiable, consistent i ideal per a un equip rígid tàcticament.

Va començar la seua etapa en l'AS Bourny, un club modest del seu Laval (França) natal, on va jugar fins als 13 anys, quan es va vincular el Stade Lavallois Mayenne FC. Als 16 anys va rebre una crida de l'Arsenal FC, incorporant-se a la seua Acadèmia. En la seua etapa com a futbolista dels Gunners va jugar 160 partits, experiència que unix a la de les seues cessions al FC Lorient, SC Freiburg i Charlton Athletic. El centrecampista també ha sigut internacional en les categories inferiors de França, des de la Sub'17 a la Sub'21.

Notícies relacionades

PARTNERS