DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
11 Gener de 2018

Coquelin: "Estic molt feliç, el Valencia CF és un gran repte per a mí"

Francis Coquelin s'ha convertit en nou jugador del Valencia CF fins al 30 de juny de 2022 i en VCFplay ha mostrat la seua satisfacció per iniciar el seu nou repte: "Estic molt feliç, és un gran repte, una nova vida comença per a mi, per la qual cosa estic molt emocionat".

El centrecampista ha parlat amb Mustafi, Monreal, Héctor Bellerín i Cazorla, un dels seus grans amics en l'Arsenal FC, els que li han donat grans referències: "Tots coincidixen en que Valencia és una gran ciutat i el club és gran, així que estic molt agraït per estar ací".

Des que va saber de l'interés del Valencia CF, ha estat molt pendent de l'equip, a qui va veure per televisió dimarts passat en la victòria davant de la UD Las Palmas. "He vist a l'equip, els està anant molt bé, tercers en la classificació. He vist els últims partits ja que les negociacions entre ambdós clubs s'estaven accelerant, com l'últim partit contra Las Palmas en la Copa del Rei, i va estar molt bé. Crec que els jugadors estan fent un gran treball. Òbviament estic ací per a ajudar a l'equip a complir objectius".

El futbolista es considera "un jugador molt passional, sempre ho done tot, espere que ho vegeu prompte però sempre donaré el millor de mi. AMUNT VALÈNCIA!".

PARTNERS