DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
12 Gener de 2018

La cara més personal de Coquelin

L'últim jugador a incorporar-del Valencia CF va destacar al tennis i en judo abans de jugar a futbol

Introvertit fora del camp, Francis Coquelin va deixar el seu país i la seua família amb 17 anys. No va ser fàcil per a ell començar una nova vida a Londres, amb una llengua diferent que al principi li va costar entendre, però li va anar bé per seguir amb la seua formació.

Els professors sempre li van considerar un estudiant aplicat, amb grans habilitats lingüístiques i bones formes d'expressió, animant-lo a que més endavant cursara periodisme esportiu. "M'agradava aquesta idea", ha reconegut diverses vegades, però la seua carrera professional el va obligar a centrar-se, encara que a la seua família li ha promès que quan acabe la carrera reprendrà els seus estudis.

Va començar jugant al tennis i practicava judo, només jugava amb la pilota amb els seus amics fins que amb 6 anys es va vincular a l'AS Bourny. I va començar a brillar. Però el seu destí des que va començar a córrer amb la pilota als carrers era el futbol, ​​abans de destacar a l'Stade Lavallois Mayenne FC, on va ser el primer en una prova de 60 nens, i ser seleccionat després per a les categories inferiors de França.

Amant del cinema i la música, sol escoltar rap, admirant a Rohff, Booba, Nelly ... però sobretot disfruta veient programes de futbol per la televisió.

Ara comença una nova etapa al Valencia CF després de signar el seu contracte fins al 30 de juny de 2022, i Coquelin arriba amb il·lusió i moltes ganes.

PARTNERS