DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
13 Gener de 2018

Marcelino: “L'equip és competitiu, guanyador i sumar 40 punts ens fa sentir-nos orgullosos”

Marcelino ha atès els representants dels mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'estadi de Riazor, on el Valencia CF ha aconseguit una altra victòria, després de dues sortides a domicili sense poder puntuar.

S'ha aconseguit una victòria important per consolidar-se a la zona Champions.

Sabíem que seria un partit difícil, el Deportivo juga bé en atac, a més va jugar molt ofensiu i crec que hem defensat molt bé. L'equip va estar molt sòlid i compromès, sabíem de la importància de defensar bé per guanyar. El camp es va posar complicat, però solucionem el partit molt bé, vam tenir fortuna en el primer gol, crec que a partir del minut 20 vam veure a un bon Valencia CF, abans el rival va aplicar una intensitat molt alta i ens va dominar, però ens vam defensar bé i poc a poc vam anar dominant i vam marcar el primer gol.

Semblava controlat el partit, però es van viure uns minuts finals bojos.

Sí, des del minut 87 quan vam encaixar el gol, El Deporitvo es va tirar amb molta gent a dalt, es quedaven amb quatre o cinc fixos en atac, i en una segona jugada a pilota parada ens van poder empatar. Anteriorment nosaltres vam tenir opcions d'eixida, i abans del 1-2 hi va haver una jugada que va acabar amb xut de Zaza que hauria estat el tercer gol. Això és Laliga, tremendament competitiva, per a nosaltres era molt important guanyar i alhora era difícil, però vam sumar 40 punts i trenquem una dinàmica negativa fora de dues derrotes fora.

Què li va semblar Coquelin?

Va demanar ell el canvi per rampes, lògics pel tràfec dels últims dies, no ve de competir molt i va estar a un gran nivell, donant-nos criteri amb pilota i estant bé en defensa.

Li agradaria que Maksimovic es quedara?

Maksimovic és un xic jove i té moltíssim de mèrit, m'alegre tremendament per ell, és una bona demostració per a molts del que és guanyar-se les coses. A més, va jugar en una posició nova per a ell, va eixir convençut que podia fer-ho bé, i estic molt content per l'actitud i recull el fruit al seu treball estos últims mesos. M'agradaria que Maksimovic es quedés, però tampoc vull perjudicar-lo, ho parlarem en el seu moment, si es queda per a nosaltres fenomenal perquè ens ofereix progressivament un rendiment cada vegada més alt.

Li preocupa que a Guedes li facen moltes faltes?

És un jugador ràpid, molt incisiu, de bona conducció i els rivals intenten parar-lo. El Deportivo no va jugar de manera violenta, per la pluja el camp implicava disputes, caigudes, però en línies generals i des de la intensitat, va jugar en la bona línia sense ànim de lesionar a ningú. És un jugador potent i en la conducció desborda. És la segona millor marca de la història amb una primera volta sumant 40 punts. Tots hem d'estar orgullosos i feliços del comportament d'estos jugadors, a l'agost vam començar amb dubtes, però l'equip s'ha consolidat, és competitiu, guanyador, compromès, guanyador ... 40 punts són molts i estem orgullosos.

Es pot parlar que l'objectiu és jugar la Champions?

La nostra idea és disfrutar d'esta victòria, l'acabem com vam començar, guanyant, i també estem il·lusionats amb la Copa. Des del màxim respecte a l'Alavés, volem plantar-nos en semifinals i ser progressivament millor equip. Si ho som estarem a prop de la posició en què estem, no podem llançar les campanes al vol i parlar d'objectius tremendament complicats.

PARTNERS