DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
13 Gener de 2018

Gayà va complir a Riazor 100 partits en Laliga

Des que va debutar el 27 d'abril de 2014, el lateral de Pedreguer va deixar clar que havia arribat per a quedar-se, sent ara un dels capitans

 

Només té 22 anys, però José Luis Gayà va celebrar a l'estadi de Riazor el seu "Centenari" a Laliga. Des del seu debut, el 27 d'abril de 2014 contra l'Atlético a Mestalla (0-1), ha anat cobrint etapes al club de la seua vida fins a arribar als 100 partits a Primera Divisió. No va poder estrenar-se amb victòria, però des del primer dia ja va deixar clar que no anava a ser una aparició fugaç, arribava per a quedar-se. Cent partits d'Laliga que per a ell han passat de manera vertiginosa.

Gayà va ser el jugador de l'equip que més pilotes va recuperar el dia de la seua estrena, va arribar a la línia de fons per fer 7 centres a l'àrea, valent a l'hora d'afrontar duels individuals amb el matalasser Raúl García, que va voler esperar-al túnel de vestidors per donar-li l 'l’enhorabona" ​​pel marcatge que li havia fet. Ja havia debutat a la Copa, però aquella camiseta "és de les que més volia guardar-me, en ser una de les més importants de la meua carrera".

Un altre partit de Laliga que recorda Gayà va ser el dia del seu primer gol, al Còrdova CF a Mestalla en una victòria (3-0) en 2014 que va portar al Valencia CF al liderat de Laliga tres anys després. Una nit màgica davant l'afició, que va disfrutar moltíssim, com ho va fer el lateral de Pedreguer sobre la gespa.

En el seu dilatat currículum en l'elit, a pesar de la seua edat, recorda altres grans nits a Laliga, com la del 4 de gener de 2015 quan el Valencia CF va derrotar el Reial Madrid a Mestalla (2-1), amb una assistència de gol seua després de traçar una diagonal perfecta abans de donar-li la pilota a Barragán. No va ser titular en aquella defensa de cinc, però també va ser protagonista per acabar amb la ratxa de 22 victòries consecutives amb què arribava el Reial Madrid.

Els seus 100 partits en Laliga han arribat en cinc temporades, i després de la seua carta de presentació davant l'Atlético, José Luis Gayà va resultar una peça indiscutible des d’eixe moment per als tècnics. No han sigut fàcils les dos últimes campanyes, però en el curs actual, amb els seus 17 partits en el campionat, està ajudant al grup a tornar al Valencia CF al lloc que mereix sent un dels capitans.

PARTNERS