DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
13 Gener de 2018

Coquelin transmet molta seguretat en el seu debut amb el Valencia CF

Marcelino va tenir prou amb dos entrenaments per decidir incloure en l'onze titular a Francis Coquelin, que com va reconèixer Marcelino en acabar el partit, va rendir a un gran nivell tant amb la pilota als peus, com en tasques defensives. A falta de 7 minuts per al final va ser substituït per Martín Montoya al sentir rampes, que es va col·locar a la banda dreta del centre del camp i Maksimovic ocupant el lloc deixat pel debutant. Fins a eixe moment es va mostrar molt segur.

Abans d'eixir a la gespa Coquelin es va abraçar amb Lucas Pérez, amb qui va coincidir a l'Arsenal FC, després es va situar al costat de Parejo, però amb la consigna de no estar "lligat" únicament a tasques defensives. Concentrat des de l'inici, en el minut 2 va rebutjar amb el cap un centre enverinat de Lucas Pérez, recuperant a continuació moltes pilotes. Quan el tenia en els seus peus, sempre tractava d'assegurar l'entrega, si no ho veia clar no dubtava a rebutjar, però en tot moment oferint-se com suport al company, permetent als seus companys avançar les línies.

Coquelin va tindre una precisió en la passada del 90%, a més de generar una ocasió de gol i participar en el joc de l'equip amb 50 passades. En acabar el partit els seus companys el van felicitar per la seua estrena amb el Valencia CF, el que evidencia una gran confiança de l'entrenador, que amb només dos entrenaments el va alinear en la formació titular.

PARTNERS