DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
16 Gener de 2018

Mestalla es consolida com a fita turística de Valencia

El Mestalla Forever Tour, present en FITUR 2018, ha tingut un increment del 12% de visitants en 2017 i és un dels 10 museus més visitats

La visita al Mestalla Forever Tour, com a centre d'oci temàtic urbà i turístic, s'ha consolidat com una visita obligada per als turistes i tots els aficionats valencianistes que vénen a València des de la seua nova obertura al setembre de 2013. En 2017 ha presentat un increment del 12% de visitants, superant les 62.000 persones, situant-se entre els deu museus més visitats de la ciutat. Des d'aquest dimecres 17 al 21 de gener, en el stand de la Comunitat Valenciana en FITUR es donaran a conèixer les visites guiades a Mestalla, compatibilitzant la seua vocació de centre d'oci local amb la de centre turístic.

La majoria dels turistes que visiten el Mestalla Forever Tour, el 68.3%, van ser estrangers, fonamentalment procedents de països com Itàlia, Regne Unit i Holanda. Altres mercats importants són França, EUA, Rússia i Amèrica Llatina. A continuació, se situen els visitants procedents de la Comunitat Valenciana, el 19.3%, i la resta del territori nacional, el 12.4%.

El que ho diferencia dels grans tours del Santiago Bernabéu a Madrid o el Camp Nou de Barcelona, i una de les claus del seu èxit és la visita personalitzada amb uns guies especialitzats, enfocant la visita perquè disfruten i la visquen al màxim, donant-los a conèixer tant les curiositats com les anècdotes del Valencia CF, a més del seu emblemàtic estadi, el que més història té de tota LaLiga. Una altra de les claus de l'èxit ha sigut adaptar-se als desitjos dels visitants, oferint-los l'opció de tours privats per a empreses, a més de realitzar celebracions en el propi coliseu valencianista, combinades amb la visita a les instal·lacions.

El Mestalla *Forever Tour també és, sens dubte, una oportunitat per a tots els afeccionats valencianistes de conèixer més la història del club, descobrint detalls desconeguts de l'estadi que tantes alegries li està donant als seus seguidors.

Una experiència única per als escolars

Un dels valors diferencials del Mestalla Forever Tour és la Visita Educativa, que han realitzat en 2017 més d'11.000 escolars de dins i fora de la Comunitat Valenciana. Disfrutar d'una visita divertida, emocionant i aprenent aspectes com la importància de l'esport i la seua relació amb la vida saludable, de l'alimentació sana o el joc en equip. Una oportunitat única!

Per a convertir-se en un dels centres turístics de referència en la ciutat de Valencia s'han millorat les instal·lacions, a més de mantenir el compromís amb la qualitat del servici, amb el qual el Mestalla Forever Tour s'emmarca dins de la política de renovació del Valencia CF. Del 17 al 21 de gener en FITUR, el Mestalla Forever Tour estarà present en el stand de la Comunitat Valenciana.

PARTNERS