DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
19 Gener de 2018

Marcelino: “Volem competir al màxim nivell del minut 1 al 90, només així aconseguirem guanyar”

Marcelino ha atès als representants dels mitjans de comunicació en el Mitjana Center de la Ciutat Esportiva, en la prèvia del partit davant la UD Las Palmas d'aquest dissabte (20:45 h), on el València CF va a lluitar per sumar tres punts.

Va a ser el tercer partit davant la UD Las Palmas aquesta temporada, espera un partit diferent?

Serà un partit diferent, per a ells és més prioritari LaLiga que la Copa, juguen en la seua casa, per a enganxar-se a la possibilitat de salvar la categoria han de guanyar el més prompte possible, van a eixir a mossegar, allí generen problemes als rivals. La confiança no és un bon company de viatge i des del respecte, volem competir al màxim nivell del minut un al 90 perquè solament d'aqueixa forma aconseguirem guanyar, que és al que anem.

Tan important és jugar amb intensitat?

El futbol hui en dia és tremendament competitiu i hem d'intentar no donar-li al rival opcions de victòria, cal igualar la intensitat i la concentració, a partir d'ahí plasmar els nostres conceptes. Venim d'una temporada on estem guanyant molt, açò significa un sobresforç mental en els partits i sempre eixim amb eixa ambició, però a voltes no ix. El que ocorre en els primers minuts no ens passa solament a nosaltres, hem d'intentar que no ocórrega i jugar amb la nostra màxima mentalitat amb i sense pilota, tant a l'hora d'atacar com a la de defensar, solament d'esta forma serem capaços de guanyar a Las Palmas.

Amb el resultat de Copa, farà rotacions en LaLiga?

Utilitzarem l'onze d'acord als jugadors que disposem i als esforços acumulats amb l'única idea de guanyar, no podem pensar en el partit següent, per tant, solament guanyarem si centrem tota la nostra atenció en este partit, respectant al màxim rival. Segur que en el partit passarem per moments de dificultat, és difícil dominar els 90 minuts i ser superior al rival, cal estar concentrats, ser intensos i no permetre que el rival ens supere.

Quina opció maneja en la medul·lar per a jugar sense Parejo.

Tenim tres pivots, amb l'arribada de Coquelin, tenim una opció més. I per a nosaltres Parejo és molt important, però ja hem jugat sense ell i crec que l'equip té automatismes defensius i ofensius suficients per a suplir la baixa d'un gran futbolista, també està la baixa de Gayà per grogues. Tenim capacitat suficient per a fer un equip molt competitiu i que siga capaç de guanyar a Las Palmas.

Què els ha dit als jugadors després d'analitzar el partit davant el Deportivo Alavés?

En la primera meitat no vam estar al nostre nivell i intentarem que no es repetisca. Treballem per a açò, per a jugar sempre al màxim nivell, ser un equip competitiu, és cert que el rival ens va dificultar la faena i buscarem la forma d'entrar al partit sense que el rival ens cree ocasions de gol.

Ha rebaixat el discurs del seu enfado per la primera part davant el Deportivo Alavés?

A la frase que estava trista pel primer temps i alegre pel segon, si llevem la “i” és un pal, però vaig dir que estava molt satisfet de la reacció de l'equip. Em reitere en tot, mai vaig dir que l'equip tinguera mala actitud i em vaig fer responsable d'eixa primera part, també dic que és molt difícil mantindre un mateix nivell al llarg de 90 minuts tots els partits. Tenim dos competicions, no és el mateix que tindre una, hi ha jugadors que repeteixen i açò a nivell mental i físic comporta un desgast, que pot suposar que el partit s'afronte al principi, sobretot, d'una o una altra forma.

El fet que semblava que estiguérem en semifinals quan es va realitzar el sorteig no era solament una sensació dins en el vestuari, en tot en general, nosaltres, vosaltres i l'afició. Recorde els meus principis humils, i no m'agrada oblidar-ho mai, preferisc que cada dia afrontem cada entrenament i cada partit amb eixa actitud de respecte i ànsies de millora, no considerar-nos superiors a ningú, perquè si ho fas dónes el primer pas per a equivocar-te. Intente ser el responsable d'evitar eixa situació, però hi haurà moments en els quals no estiguem al màxim nivell, però seguiré intentant que ho estiguem. En cap moment he rebaixat el meu missatge respecte a l'altre dia, perquè en cap cas va ser agressiu, va ser relatar uns fets.

Davant el Deportivo Alavés, el rival va fer 27 faltes, 18 en la primera part. Com pot evitar estes situacions?

Hi ha un col·legiat que ha de saber si s'interromp el joc constantment. No tenim eixe criteri, és l'àrbitre, intentarem jugar més ràpid i són bases que utilitza el rival, no està en la nostra mà canviar aqueixa situació.

Des de la seua expulsió, se senten vigilats pels àrbitres?

Sens dubte.

PARTNERS