DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
24 Gener de 2018

Jaume es convertix en l'heroi de Mendizorroza al parar dos penals

Jaume entrena diàriament com si fora a jugar una final, és la seua forma d'entendre el dia a dia en els entrenaments, i en Mendizorroza es va convertir en l'heroi del partit, en detenir dos penals, sent determinant per a la classificació. Res més acabar, després de la pujada d'alegria, se'n va enrecordar del seu iaio, que en els moments més difícils de la seua carrera el va recolzar de forma incondicional.

“La classificació va per ell”, va assenyalar el capità en finalitzar l'eliminatòria, en un enfrontament molt complicat davant el Deportivo Alavés que va tindre com desenllaç una tanda de penals que ell va viure d'una forma especial sobre la gespa. Tomás Pina el va enganyar, però després, el “Gat” d'Almenara es va engrandir per a detindre llançant-se al seu pal esquerre els tirs de Pedraza i Hernán Pérez. Quan arribava el torn dels seus companys, preferia no mirar, però quan en el quint dispar del Deportivo Alavés, Sobrino va enviar la pilota fora, va explotar d'alegria llevant-se la camiseta perquè la classificació ja s'havia aconseguit. Tots els seus companys el van envoltar, havia sigut l'heroi.

Com se sent?

Feliç perquè hem passat a les semifinals de la Copa, este equip s'ho mereix i et dóna ales per a seguir treballant i  vore que estàs bé.

Ha sigut la seua millor nit com a valencianista?

Esta temporada sí, la més determinant sí que ha sigut esta nit.

Com són els penals?

Em deixe aconsellar per Ochotorena, comentem impressions, i d'alguns jugadors sí que havíem comentat com llançaven, però en els penals em guieper la intuïció i instint un segon abans del xut. La veritat és que els penals els disfrute.

Què pensa en eixos moments?

Quan xiula l'àrbitre me n'he enrecordat del meu iaio que sempre m'ha recolzat en els moments difícils, recorde que vaig dir, "anem a guanyar i a passar per ell". Li ho dedique a ell de tot cor.

Ha sigut una eliminatòria complicada.

Sí, s'ha posat difícil, però ho hem tret i cal saber guanyar així. Cal estar content perquè l'equip s'ha deixat l'ànima, no ha sigut un partit bonic però ens hem deixat la pell i hem passat, que era allò important.

PARTNERS