DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
27 Gener de 2018

L'afició de Mestalla es deixa la veu animant al seu equip, al que acomiada amb aplaudiments

Més de 47.000 aficionats abarroten el coliseu valencianista, rugint amb força fins al xiulit final

L'afició valencianista és única, està al costat del seu equip en tot moment i quan Mestalla rugeix ho fa amb força. Quan els jugadors estaven en el túnel de vestuaris, abans d'eixir al terreny de joc, els aficionats valencianistes van crear una atmosfera ensordidora amb els aplaudidors patrocinats per Sesderma, Premium Plus Partner del Valencia CF, a més de desplegar un impressionant tifo amb els colors de la Senyera en un dels fons de Mestalla, abans de començar a animar al seu equip amb força: “Valeeeeeeeenncia, Valeeeeeeenciaa, Valeeeeeeeeeencia, Valeeeeeeeencia”.

Van bastar solament dos minuts de partit, perquè l'afició es deixara la veu transmetent la seua energia als futbolistes, cantant “A per ells, oe. A per ells oe”. Existeix una comunió amb l'equip que els fa sentir còmodes sobre la gespa, però la decepció va arribar quan en el minut 14 el col·legiat Estrada Fernández va assenyalar un penal en contra del Valencia CF. Malgrat el colp, de nou van seguir animant a l'equip, tractant d'espentar-li cap a l'empat… però en el minut 37, Mestalla va tornar a mostrar el seu descontentament amb l'àrbitre quan va assenyalar un altre penal en contra. Però encara quedava molt temps.

Quan Santi Mina va marcar de cap l'1-2, en el minut 58 de partit, mestalla va enbogir, multiplicant-se els decibels. A partir d'ací, amb el marcador ajustat, cada vegada que es provocava un servici des del cantó, l'afició es deixava la veu. Sens dubte, els més de 47.000 seguidors que van abarrotar Mestalla, es van convertir en el jugador “nombre 12” encara que no van poder puntuar. Malgrat el resultat final (1-4), Mestalla va acomiadar als seus jugadors amb aplaudiments sabedors de l'esforç que havien realitzat.

Reconeixement de Mestalla a Jaume

Quan els dues porteres van eixir a calfar, els aficionats que ja estaven dins del coliseu valencianista, van corejar el nom de Jaume Doménech, que va anar l'heroi de la Copa del Rei en Mendizorroza en detenir dos penals als futbolistes de l'Esportiu Alabès i que van acabar sent clau per a aconseguir la classificació a les semifinals.

PARTNERS