DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
27 Gener de 2018

Carlos Soler torna a jugar, Guedes es retira amb molèsties musculars

Havia tornat a la convocatòria, des que Carlos Soler va disputar el seu últim partit el 9 de desembre davant el RC Cèltic (2-1), on es va vore obligat a parar després d'una forta entrada que va rebre en el duel enfront del Getafe CF. Un esquinç de turmell el va deixar KO i tal com estava previst com va comentar Marcelino, encara no està per a jugar de titular, no obstant açò, en el descans va eixir a calfar i va jugar d'inici la segona meitat, reemplaçant a Guedes.

Unes molèsties en la part posterior de la cuixa dreta van provocar que Guedes es quedara en el vestuari en el temps de descans, i ací va ser el moment de Carlos Soler 48 dies després del seu últim partit. Va ocupar el costat dret i va buscar el gol amb una rematada que va eixir desviat, a més de crear una ocasió de gol i mostrant una precisió en la passada del 92.3%.

Amb el gol de Santi Mina, ja porta 11

Marcelino va apostar per Santi Mina en l'alineació inicial, al costat de Rodrigo, i l'ariet gallec segueix responent amb gols, en ser l'autor del tant del Valencia CF. En el que va de temporada, Mina ha marcat 8 gols en LaLiga en els seus 18 dispars, i tres en la Copa del Rei assolits en 10 llançaments entre els tres pals.

PARTNERS