DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
02 Febrer de 2018

El valencianisme creu en la #reAMUNTada i retira unes 2.000 entrades en un sol matí

Des de hui, divendres, la venda online i en taquilles, les entrades disponibles per a socis a preu normal i les de públic en general

Els futbolistes creuen, el cos tècnic creu... i els aficionats valencianistes creuen. Mestalla té molt a dir en el partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei. En el Camp Nou es va tancar el partit amb un 1-0 que deixa l'eliminatòria oberta, amb una afició il·lusionada en les opcions de passar a la final per part d'un equip que no es rendix davant les adversitats. Ja s'han venut al voltant de 29.000 entrades i ningú es vol perdre el partidàs.

Este divendres s'han posat a la venda, per a abonats a preu normal i per a públic en general, les entrades per al partidàs del pròxim dijous 8 a Mestalla (21:30 h) i la resposta dels aficionats està demostrant que creuen en la #reAMUNTada. Fa deu temporades ja es va eliminar al FC Barcelona en la semifinal de Copa i, com recordaven Juan MataHildebrand, dos dels herois d'aquella eliminatòria, per què no es pot repetir aquella gesta? Junts som més forts!

Per a tots aquells abonats que vulguen retirar la seua entrada per a la semifinal de Copa i no ho hagueren fet en el termini preferent, en el cas que la seua localitat s'haja venut, el club li oferirà la més pròxima als preus normals per als socis, sempre en les localitats disponibles. No et perdes el partidàs!

Punts de venda:

Taquilles de Mestalla

www.valenciacf.com

MEGASTORE Valencia CF

Altres: Fenamix, entradas.com

PARTNERS