DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
03 Febrer de 2018

Andreas: “Seria fantàstic que el Valencia CF torne a la Champions”

Andreas no va a poder ajudar al Valencia CF les pròximes setmanes després de patir un trencament de fibres post traumàtica en el vast intermedi i una contusió en el recte anterior de la seua cuixa esquerra. Ara haurà de seguir l'evolució del seu equip des de fora, però com ha reconegut en una entrevista en el diari britànic “The Guardian”: vindre al Valencia CF va ser una decisió encertada.

En el periòdic britànic fa un repàs de la seua carrera i la importància que ha tingut en la seua formació futbolística el seu pare, Marcos, que també li acompanya en la seua etapa com a jugador valencianista. “El meu pare sempre em dóna consells”, reconeix Andreas, abans d'expressar el motiu principal que li va portar al Valencia CF: “Vaig vindre perquè volia jugar cada partit, la temporada passada ho vaig fer i em vaig sentir més forta. He de jugar i seguir formant-me”.

No podrà estar dijous que ve en el partit de tornada de la semifinal de Copa enfront del FC Barcelona, però quan es recupere i calga afrontar el campionat de la regularitat, Andreas té l'objectiu clar: “El Valencia CF és un gran club i podem fer-ho bé, com l'estem demostrant. Pots perdre un partit, però saps que et recuperaràs i que aquest club torne a la Champions seria un assoliment fantàstic, especialment si es compara amb la temporada anterior”.

En el Valencia CF s'ha adaptat a l'exigència diària de Marcelino, però com ell explica, “Veus els resultats positius després en el camp: correm molt i mai ens cansem. Em sent més prim, més en forma”. Mourinho, tècnic del Manchester United, va donar el seu “ok” a la cessió fins a final de temporada perquè coneixia la metodologia de treball de l'entrenador asturià. “Mourinho està content perquè Marcelino és un entrenador molt bo i estem molt bé”, va concloure.

PARTNERS