DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
04 Febrer de 2018

Mateu Alemany: “La clau del partit va ser el gol, feia olor més a empat que a una altra cosa”

Mateu Alemany, Director General del Valencia CF, va valorar el duel enfront de l'Atlètic de Madrid, on va qualificar el gol de Correa com a clau per a desequilibrar un partit que “feia olor d'empat”: “La clau del partit ha sigut el gol, que va arribar en un moment on el partit estava igualat i feia olor més a empat que una altra cosa. El gol va desequilibrar el partit i en partits contra l'Atlètic, qui obri el marcador té molt avantatge. Ha passat i a pensar en el partit del dijous de Copa”.

Després de l'espenta inicial de l'Atlètic de Madrid, quan més equilibrat estava el partit, va arribar el golàs per l'esquadra de Correa. “Crec que ells van començar un poc millor, potser els primers 20 minuts i després han tingut la rematada llunyana després del córner, però fins al gol crec que cada vegada teníem més el control nosaltres. El gol és una jugada aïllada i un golàs, a partir d'ací l'Atlètic es va ajuntar molt bé i es va complicar. I potser en la part final va faltar eixa frescor. El dijous passat juguem un partit molt dur i també l'Atlètic és difícil”, va assegurar Mateu Alemany.

ra toca canviar el xip de cara a la semifinal del pròxim dijous davant el FC Barcelona on el Valencia CF va a “intentar ficar-se en la final, comptem amb Mestalla i quan estreny, estreny molt. L'equip va a estar de gom a gom i poden passar moltes coses el dijous, esperem que isca bé, admetent que el rival és un dels millors del món”.

PARTNERS