DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
05 Febrer de 2018

Mestalla es prepara per a una nit màgica

“Quan Mestalla apreta, apreta molt”, deia Mateu Alemany, conscient de la importància que va a tindre l'afició per a certificar el bitllet de la final de Copa del Rei. Este  pròxim dijous (20:45 h), el coliseu de Mestalla pot viure una nit màgica davant el totpoderós FC Barcelona. El valencianisme creu en la #reAMUNTada.

En els moments difícils i quan més dificultat hi ha, l'afició valencianista crea una atmosfera màgica a Mestalla capaç d'ajudar al Valencia CF a aconseguir una proesa. Han passat deu anys de l'última final de Copa i per a tornar a aspirar al títol, s'ha de remuntar l'1-0 del partit d'anada. No va a ser gens fàcil, davant està un dels millors equips del món, però el coliseu de Mestalla apreta i és capaç de portar en volandes a l'equip.

Recordava Jaume que la nit del 10 d'abril de 2014 el va marcar. Aquell dia, el Valencia CF va aconseguir remuntar un 3-0 en contra enfront del FC Basilea en els quarts de final de la UEFA Europa League i Mestalla va embogir amb el 5-0 final. “El meu somni és disfrutar d'això mateix en sobre el verd”, recorda el portera valencianista, que precissament este dijous té l'oportunitat de viure-ho. Davant està, com va recordar Marcelino, un dels millors clubs del món esta temporada, però l'equip confia en neutralitzar l'1-0 del partit d'anada i per què no, classificar-se per a la final. En el Camp Nou, el Valencia CF va donar la cara i va tutejar a l'equip dirigit per Valverde. Queda la segona part i amb l'ajuda de Mestalla es pot viure una nit màgica.

PARTNERS