DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
07 Febrer de 2018

Respectuós minut de silenci en Mestalla en memòria del cadet de la UD Alzira Nacho Barberà

Els jugadors del Valencia CF lluiran braçalets negres en el dol davant el FC Barcelona i els equipa de l'Acadèmia VCF també mostraran el seu dol este cap de semana

El Valencia CF guardarà este dijous en Mestalla un respectuós minut de silenci abans del partit de tornada de semifinals de Copa del Rei davant el FC Barcelona, en senyal de dol pel jugador cadet de la UD Alzira, Nacho Barberà, qui va faltar este passat dissabte mentre jugava un partit de futbol amb el seu equip en Ontinyent. Amb la presència prevista de la seua familia i del president de la UD Alzira, els jugadors valencianistes lluiran durant el partit braçalets negres.

D'una altra banda, tots els equips de l'Acadèmia del Valencia CF també guardaran un minut de silenci i lluiran braçalets negres en els seus partits oficials d'este cap de semana. Al soterrar del jugador del futbol base de la UD Alzira, de només 15 anys d'edat, acudiren en representació del club de Mestalla i de l'Acadèmia VCF el director de la mateixa, Luis Vicente Mateo, l'embaixador Miguel Tendillo, el coordinador general, Sergio Ventosa, i el cap de captació, José Jiménez.

PARTNERS