DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
09 Febrer de 2018

Mestalla torna a vibrar i desplega un tifo espectacular

Els futbolistes eixiren a la gespa veient un tifo espectacular patrocinat per Alfa Romero en col·laboració amb l'Agrupació de Penyes Valencianistes amb el lema REAMUNTEM

 

Faltaven més de dos hores perquè començara la "final! enfront del FC Barcelona i tant l'avinguda de Suècia com la Plaça de l’Afició eren un formiguer d'aficionats valencianistes. "Jo tinc fe", deia un. "És el dia", replicava un altre. "Em vaig despertar pensant que anàvem a marcar en el minut 20 de partit", s'escoltava. Es creia en la reAMUNTada, eren moments per a il·lusionar-se, per a somiar.

Una il·lusió de la qual es van contagiar els futbolistes a la seua arribada al Camp de Mestalla, sentint eixa energia que transmetien els aficionats animant amb força. No van dubtar els jugadors a immortalitzar el moment, sens dubte, era una pujada d'adrenalina. Rotllos de paper per l'aire i, sobretot, molts ànims. Són moments que arriben al cor del futbolista, com quan van eixir a la gespa, on tot l'estadi va participar per a realitzar un tifo espectacular patrocinat per Alfa Romero en col·laboració amb l'Agrupació de Penyes Valencianistes que transmetia l'objectiu: REAMUNTEM.

Res més començar el partit, la gent va bolcar tota la seua il·lusió animant a l'equip. Sobre la gespa se sentia eixe alé, i quan Rodrigo Moreno va estavellar la pilota en el travesser, tot l'estadi al uníson va començar a cridar “sí es pot, sí es pot”. La il·lusió no era una utopia, acabava l'equip de demostrar que podia arribar el gol. No va parar d'animar els 43.355 aficionats que es van congregar en el coliseu valencianista. Se sentien orgullosos de l'esforç que estava realitzant l'equip.

Després del descans, l'afició va tornar a endollar-se després d'un tret de Rodrigo que va desviar a córner un defensa del conjunt blaugrana. Però un minut després, va arribar el colp amb el gol de Coutinho, amb el qual es complicava moltíssim l'eliminatòria. A pesar d'açò, ni en el camp ni en la graderia es van baixar els braços fins al final.

Després del segon gol de Rakitic, faltant hui minuts per al final, l'afició va reaccionar de nou aplaudint al seu equip, valorant l'esforç realitzat a pesar que en esta ocasió no va tindre recompensa.

Quan l'àrbitre va assenyalar el final del partit, l'afició va ovacionar al seu equip, gest que van agrair els futbolistes, retornant-los amb aplaudiments el suport rebut durant tota la competició de Copa.

PARTNERS