DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
09 Febrer de 2018

Marcelino: “Estem tremendament agraits a l'afició, el seu recolzament ha sigut extraordinari”

Marcelino ha atès als representants dels mitjans de comunicació en la sala de premsa, després del partit enfront del FC Barcelona.

La diferència en l'eliminatòria ha sigut la pegada?

Ells en línies generals van ser superiors, nosaltres vam tindre les nostres oportunitats i vam estar en l'eliminatòria, vam fer una eliminatòria més que digna. En el primer temps vam merèixer igualar-la, no ho vam fer, i el gol d'ells a l'inici del segon temps va decantar l'eliminatòria del seu costat. Sabem que és difícil llevar-li la pilota al Barça, però competim a un nivell molt alt contra ells, no estem a la seua altura i cal seguir treballant i creixent per a estar més a prop.

L'equip ha competit fins al final, quina factura és pitjor, la física per les molèsties dels jugadors o l'anímica per les sis derrotes consecutives?

Sens dubte la física, quan ens va tocar el FC Barcelona sabíem que era difícil arribar a la final, però teníem la il·lusió. Els tres canvis van ser obligats per lesió. Cal intentar superar esta situació des del punt de vista físic, numèricament portem sis derrotes; dos van ser davant el Barça en Copa, una davant l'Atlético on vam estar prop d'empatar i una altra davant el Reial Madrid on també competim. No estem lluny dels rivals, però no ens aconseguix, més quan s'acumulen estos partits en un mateix tram i amb partits entre setmana. No hi ha dubtes, estic orgullós de com ha competit l'equip en esta eliminatòria i durant tota la temporada. És per a sentir-se orgullosos i per a confiar en estos jugadors el que queda de competició.

Què se li pot dir a l'afició?

Donar-li les gràcies, ens han recolzat tota la temporada i hui una vegada més. La rebuda ha sigut espectacular, el suport des de l'inici ha sigut extraordinari, estem tremendament agraïts i els demane suport. Queden huit partits a Mestalla i han d'ajudar-nos a guanyar, l'equip és jove, competix, com ha fet davant el FC Barcelona, no ens van passar per damunt i necessitem el seu suport. Ara el diumenge arribarem amb un cansament important, amb limitacions, però és molt important guanyar. Juguem a casa i el que aconseguim al final de LaLiga va a passar en una quantitat important pels punts que sumem a casa.

Va plantejar un esquema diferent, volia sorprendre al Barça?

Juguem contra un rival que acumula molta gent per dins, crèiem que per l'esquerra no teníem la mateixa velocitat i profunditat, i busquem solucions. Cada partit és diferent i veurem, però estem bastant instal·lats en un sistema i seguirem en la majoria dels partits jugant amb eixa idea.

PARTNERS