DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
09 Febrer de 2018

Garay abandona Mestalla amb crosses

El central sofrix una rotura en els isquiotibials, este divendres se li realitzaran proves per a determinar l'abast exacte de la lesió.  Coquelin i Rodrigo també acabaren amb molèsties


 

Corria el minut 68 de partit, quan el FC Barcelona realitza un contraatac que tracta de defensar Ezequiel Garay. Acaba la carrera coixejant, tot i la seua obstinació. Es va trencar. Ràpidament va quedar tendit en el sòl, es va portar les mans a la zona dels isquiotibiales de la seua cama esquerra i va haver de retirar-se en llitera. Després d'una primera exploració realitzada en el vestuari, tal com va apuntar Marcelino, “vorem què té, però un trencament en els isquiotibiales segur, però encara no sabem la importància que té”. Garay es va marxar de l'estadi amb crosses.

No va ser l'únic futbolista que es va retirar amb molèsties, Rodrigo i Coquelin també van ser canvis obligats per lesió, encara que la lesió del central argentí pot ser la més greu: “la lesió de Garay es pot allargar més en el temps”. En les pròximes hores se'ls realitzaran proves mèdiques per a determinar l'abast de les lesions.

Es va anar de Mestalla amb crosses

“Ja veurem què té, un trencament en el isquio segur, però no sabem la importància”

PARTNERS