DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
09 Febrer de 2018

Mateu Alemany: “El diumenge hi ha un partit vital per al repte prioritari de quedar el més alt possible en LaLiga”

El Valencia CF, en boca del director general, passa pàgina de la Copa i recalca la importància de recuperar forces per a retrobar-se amb el triomf davant el Llevant amb el suport de Mestalla

Tancada la carpeta de la Copa del Rei, on el Valencia CF ha competit de forma molt digna davant un dels millors clubs del món, l'equip ja ha canviat de xip per a posar el focus en LaLiga, on el seu gran objectiu és tornar a la Champions. Mateu Alemany està convençut que el Valencia CF va a recuperar la seua millor versió, començant pel partit d'aquest diumenge a Mestalla davant el Llevant UD.

“Estic convençut que anem a tornar al nostre nivell. Des del mes de desembre hi ha hagut diverses circumstàncies, a part del calendari, fonamentalment les lesions, i partits estranys en els quals no hem sumat quan hauríem de. Tot va a tornar a la normalitat, malgrat les derrotes dels últims partits les sensacions així ho diuen i l'equip va a recuperar el seu nivell. Ara cal descansar molt i preparar el partit del diumenge”, va assenyalar el Director General a 'El golazo' de GOL.

Tots els focus se centren en LaLiga, on el conjunt entrenat per Marcelino ocupa la tercera plaça en la classificació, un lloc privilegiat que portaria al Valencia CF a disputar la pròxima edició de la Champions.

“Quan portàvem la ratxa de vuit victòries seguides tampoc ens crèiem que havíem arribat al màxim, les derrotes són diferents i amb diferents circumstàncies. És clar que el mes de gener anava a ser molt dur, amb un calendari molt dur i moltes lesions. Ara ens oblidem de tot açò, hem arribat a semifinals, per tant, crec que hem fet una bona Copa, ens ha tocat el Barça, un dels grans del món, i ara tenim el nostre repte de LaLiga, que és prioritari i el diumenge tenim un partit importantíssim, vital, amb poc temps de recuperar-nos. Cal tractar de quedar el més alt possible en LaLiga i a final de temporada farem valoracions”, va afirmar Mateu Alemany.

PARTNERS