DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
09 Febrer de 2018

Marcelino comença a preparar el derbi

Cal recuperar-se del notable esforç realitzat en el partit de Copa, perquè la competició no dóna treva i este diumenge el Valencia CF reprén LaLiga, on perseguirà el seu gran objectiu de tornar a la Champions.

Marcelino va dividir als seus futbolistes en dos grups; d'una banda, els titulars enfront del FC Barcelona van tindre una sessió de recuperació, a excepció dels lesionats Garay, Rodrigo i Francis Coquelin, que van realitzar treball específic pels seus problemes físics. La resta de la plantilla va treballar a un nivell alt d'intensitat sobre la gespa, realitzant accions de finalització rere centres des de les bandes i acabaments des de la frontal de l'àrea, acabant amb un partit en un camp de dimensions reduïdes.

En l'equip s'exterioritzen ja les ganes de derbi, on el Valencia CF vol recuperar la senda del triomf. En la sessió d'entrenament es van veure gols de bella factura, i quan va arribar el torn del partit, es van fer moltíssimes combinacions a gran velocitat, abans de l'acabament final. Marcelino, com ve sent habitual en el que va de temporada, introduirà diversos canvis en la seua formació titular, i este divendres va començar a preparar el derbi, d'ací l'exigència màxima amb què van entrenar els que no van eixir d'inici en el partit de Copa enfront del FC Barcelona.

PARTNERS