DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
10 Febrer de 2018

Coquelin entrena amb els seus companys per a estar en el derbi

Francis Coquelin no vol perdre's el seu primer derbi de València i ha entrenat al costat dels seus companys en la sessió prèvia al partit, en sentir-se millor de la sobrecàrrega muscular en el recte femoral anterior de la seua cama dreta amb la qual va acabar el partit de Copa enfront del FC Barcelona. Marcelino va advertir este matí que el migcampista francés anava a entrar en la convocatòria en funció de la sessió vespertina, que va realitzar al complet.

Abans d'iniciar l'entrenament, es va realitzar el tradicional corredor de “Sant Vicent” a diversos jugadors, i una altra víctima dels bascolls dels seus companys va ser el nutricionista Jonathan Gómez “Ondina”, pel seu aniversari. El bon ambient en el vestuari és un dels secrets d'este grup i com deia Gabriel Paulista en les seues xarxes socials: cal seguir “tots junts amb el mateix objectiu”. Ara ja centrats en la competició de LaLiga, on es vol acabar el més alt possible. La plantilla, després del notable esforç del passat dijous, va tindre una sessió on va predominar la pilota; primer en accions de circulació de l'esfèric per a finalitzar amb rematades en porteries de menor tamany, després en un partit en un camp de dimensions reduïdes.

Anil Murthy i Mateu Alemany van seguir la sessió d'entrenament

Tant el president del club, Anil Murthy, com el seu Director General, Mateu Alemany, van presenciar la sessió d'entrenament. Mentre la plantilla realitzava els exercicis d'escalfament, Anil va dialogar uns minuts amb Marcelino, al que va donar ànims de cara al partit d'este diumenge davant el Llevante UD, on el Valencia CF té com a objectiu sumar els tres punts per a mantindre la tercera plaça.

PARTNERS