DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
13 Febrer de 2018

Parejo i Juan, de capità a capità

Juan, de 8 anys i amb una greu malaltia, complix el seu desig: conéixer al "10" blanquinegre

Juan és un xiquet de 8 anys, amb una greu malaltia, que tenia un somni: conéixer en persona a Dani Parejo, capità del Valencia CF. Eixe somni s'ha acomplit gràcies a la col·laboració del Valencia CF i la Fundació valencianista amb la Fundación Pequeño Deseo. Una trobada de Juan amb el seu ídol que mai oblidarà.

"Juan és un apassionat del futbol, sempre ha volgut jugar, però per la seua malaltia no hi ha pogut", explica Susana, sa mare. A més, és un gran seguidor del Valencia CF, igual que David, son pare, que és qui li ha inculcat esta passió. Ell sempre li diu: "Fill, jo tampoc jugue al futbol i no passa res. Ens agrada, som valencianistes i sempre recolzem al nostre equip. Això és l'important".

A més, Susana ens detalla el següent: "En el cole, Juan se sentia un poquet aïllat perquè no podia fer les mateixes coses que altres xiquets". La trobada amb Parejo ha aconseguit canviar també esta circumstància, explica Susana: "De prompte, s'ha convertit en el protagonista, tots els xiquets li pregunten i volen veure les seues fotos amb el capità i això li fa sentir-se genial".

El mateix Juan ens ha comptat que el millor ha sigut que és molt simpàtic "perque ha jugat amb mi i m'ha regalat la camiseta firmada i el braçalet del capità!". Parejo i Juan, de capità a capità.

La Fundación Pequeño Deseo, que celebra en este mes de febrer el seu 18é aniversari, treballa des de l'any 2000 per a fer realitat els desitjos de xiquets i xiquetes amb malalties cròniques o de mal pronòstic a fi de recolzar-los anímicament i fer més suportable la seua malaltia. Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en el xiquet emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i millora física. Com afirma el lema de la Fundación Pequeño Deseo: "A vegades complir el desig d'un xiquet és la seua millor medicina".

PARTNERS