DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Febrer de 2018

Vietto i Coquelin, dos dels fitxatges d'hivern de LaLiga que més juguen

El Valencia CF volia un rendiment immediat amb les seues incorporacions de gener i així està sent: "Lucho" ja porta quatre gols i Coquelin està rendint a un nivell molt alt

Quan el Valencia CF va decidir acudir a la finestra de fitxatges del mercat d'hivern ho va fer amb l'objectiu d'augmentar el nivell de la plantilla, amb independència que ocupara el tercer lloc en la classificació després d'uns resultats molt meritoris, i amb vista a llarg termini. "Lucho" Vietto va firmar el 4 de gener, Francis Coquelin va aterrar el dia 11 d'eixe mes, i des de la seua arribada estan tenint un rendiment immediat.

De les 49 incorporacions realitzades pels clubs de LaLiga des del 2 de gener, Vietto és el tercer futbolista que més minuts acumula, amb 514 minuts en totes les competicions, temps en què ha marcat quatre gols. Només li superen Gabriel Peñalba i Gálvez, de la UD Las Palmas, tenint en compte que Ignasi Miquel (Màlaga CF) es va incorporar a mitjan desembre. Vietto, dos dies després de firmar el seu contracte amb el Valencia CF, es va estrenar davant del Girona FC, després va arribar el seu hat-trick davant de la UD Las Palmas (4-0) i diumenge passat el gol en el derbi enfront del Llevant UD (3-1) . Marcelino li ha utilitzat en 9 dels 11 partits que ha estat disponible.

Per la seua banda, Francis Coquelin també és un altre dels fitxatges amb més protagonisme de LaLiga. A pesar de canviar de campionat i ser la seua primera experiència a les ordes de Marcelino, des del primer moment està rendint a un gran nivell. El cos tècnic sabia les seues grans condicions i Mestalla està disfrutant amb ell. A "Coque" se li veu feliç i content, cada partit que passa coneix millor els seus companys i junt amb Vietto s'han converido en una de les parelles de fitxatges del mercat d'hivern que més participen.

PARTNERS