DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Febrer de 2018

Rodrigo comença a treballar amb el grup en una sessió regenerativa per als titulars

El davanter hispà-brasiler va fer amb els seus companys la sessió de gimnàs, després va seguir amb el seu pla de treball específic

El Valencia CF ha tornat als entrenaments amb la ment posada ja en el complicat partit de dissabte que ve enfront del Màlaga CF (20:45 h) , però al mateix temps satisfet per haver-se retrobat amb la victòria en l'última jornada de LaLiga. Els que van ser titulars diumenge passat en el derbi van tindre una sessió regenerativa.

Una de les novetats en la primera part de la sessió ha sigut la presència de Rodrigo Moreno, temps en què l'equip va treballar en el gimnàs. A continuació, quan la resta de futbolistes van eixir a la gespa, el davanter va seguir amb el seu treball específic. El davanter es va lesionar en el partit de volta de la Copa del Rei enfront del FC Barcelona i no va poder jugar diumenge passat.

Després del treball en el gimnàs, Marcelino va dividir a la seua plantilla en dos grups i els que van ser titulars davant del Llevant UD van realitzar uns rondos, acabant amb unes sèries de carrera contínua a les ordes del preparador físic. Carlos Soler, després del treball en el gimnàs i conversar amb Marcelino, es va retirar per a seguir amb el seu pla específic de gestió d'esforços, mentres que Kondogbia va entrenar en solitari. La resta futbolistes es van exercitar a un alt nivell d'intensitat en espais reduïts, primer treballant la circulació de baló, i acabant amb un partit en un camp de dimensions reduïdes.

PARTNERS