DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
14 Febrer de 2018

Jeison Murillo: "Estem molt vius, som tercers en LaLiga"

El central colombià destaca en VCFradio que espera tornar com més prompte millor a l'equip

El central colombià Jeison Murillo es mostra molt il·lusionat amb el seu imminent tornada a l'equip després d'un temps allunyat dels terrenys de joc. Així ho va deixar clar en els micròfons de VCFradio. "Em trobe bé, tractant de tornar com més prompte millor. La idea és que quan arribe la volta, siga al cent per cent. No he perdut les ganes i, cada vegada tinc més, a mesura que s'acosta la tornada. Estic content dels entrenaments i esperant el moment. Estic molt bé, tornant a recuperar al tema físic i que se'n van les molèsties. Estic en un moment dolç per a tornar".

Es va lesionar el passat mes de novembre i, després de passar pel quiròfan, Murillo va destacar que això ja és passat. "És important tornar a límit, encara que està clar que el ritme s'agafa en els partits. Però tracte de treballar al màxim en els entrenaments per a arribar al cent per cent. Mai és fàcil lesionar-se. El temps de recuperació és en el que més un es fixa. La veritat és que he tingut dies difícils, de tindre molèsties, de sentir-se bé, però això és el procés lògic de recuperació".

No ha portat res bé ser un espectador més del Valencia CF. "És més bonic viure els partits des del camp, però he disfrutat també de la nostra afició que anima molt a l'equip. Viu agraït per la gent que m'escriu, que em dóna ànims en xarxes socials, també la gent que m'anima pel carrer. Espere ara tornar-los tot eixe suport en el camp. I és que quan estàs fora sense poder aportar el teu granet d'arena es porta mal".

L'objectiu de l'equip de Mestalla seguix en marxa, ho té molt clar. "L' equip ha tingut partits difícils, mentiders, amb una setmana complicada per la Copa, però som vius encara, som tercers, cal aprofitar-ho. Això sí, hem de seguir amb humilitat i treballar molt. Acabem de jugar una exigent semifinal de Copa, ens enfrontem potser al millor equip del món i vam donar la cara. Ens van guanyar, però nosaltres treballem fins on vam poder. Però queda molta Lliga, cal passar pàgina i centrar-nos en el campionat. Tots els partits són difícils, és veritat que hi ha equips més forts, però a Espanya cap et regala res. Hem d'anar traient la casta i pelear".

No li sorprén cap company en el Valencia CF sinó el bloc. "Hi ha jugadors que tècnicament són molt bons, i altres que són bons físicament. Jo destacaria a tots i, si som tercers, no és per només un jugador sinó pel grup. Tenim una plantilla unida i cada dia s'està creant una familia".

Sobre com ha portat la recuperació i els alts i baixos que ha tingut en el temps de recuperació Jeison Murillo va explicar que "encara que tinga aspecte seriós, sóc jove, tinc només 25 anys i no perd la meua alegria a pesar dels mals moments. Afortunadament els meus companys sempre van estar ací i li l'agraïsc. També per la meua família. Conte amb una esposa espectacular, una xiqueta de cinc mesos, que m'han ajudat i m'ajuden cada dia. Em sent afortunat".


PARTNERS