DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
20 Febrer de 2018

Fabio Aurelio i Ayala es saluden en directe en el programa ‘Som Passió’ de VCFradio

Ambdós recordaren el partit en Màlaga, on el Valencia CF conquistà la Liga 2001-02 i on els dos marcaren els gols del triomf

Durant l'emotiva entrevista en el programa ‘Som Passió’ de VCFradio amb Fabio Aurelio, qui va jugar durant sis temporades en el Valencia CF, el lateral brasiler va xarrar amb el seu company i amic Roberto Fabián Ayala, des de Buenos Aires, qui el va felicitar per la seua nova paternitat i per la seua reeixida etapa junts en el club de Mestalla.

Fabián Ayala recorda eixe dia amb molta emoció. “Van ser importants els dos gols, però el segon de Fabio ens donava potser la tranquil·litat de controlar millor el partit. Al final després de tants minuts d'espera va ser gol, encara que la celebració va ser un botet, i a continuar. Però per dins ens dèiem, ja està. Cada vegada que em toca recordar eixe moment se'm posa la pell de gallina, m'emocione, m'agrada recordar-ho. Fabio és d'eixos laterals que Brasil trau històricament sempre tan bons, amb bona projecció, bona pegada. La veritat és que va ser un plaer compartir moments amb ell en el Valencia CF i guanyar títols”

Per la seua banda, Fabio Aurelio destacava que eixa amistat encara perdura amb el pas del temps. “Ens seguim en Instagram i a través de les xarxes socials. I sempre li recorde de jugar al footgoal. Al principi no em semblava entretingut, però ara en vore a Ayala i els seus videos m'està agradant cada vegada més. A Brasil no he trobat a ningú que jugue a este esport. Hem de portar açò d'Argentina, però encara no ho he aconseguit”.

El brasiler elogia el futbol del seu company argentí en el Valencia CF. “Jo somiava amb saltar la meitat que ell. Fabián era molt bo en els córners, en les faltes, ja que les guanyava totes, a més de la seua seguretat en defensa. Eixia jugant amb qualitat, no pegava pilotades. Era un central que sabia traure la pilota”. I Fabio se sent molt orgullós de que va viure en el club de Mestalla. “Jo era molt jove quan vaig arribar a València i eixa època em va fer créixer. Vaig aprendre molt a defendre, a treballar tàcticament, i li dec molt a este club per a la meua carrera. Va ser el meu primer club des que vaig eixir de Brasil i vaig aprendre moltes coses bones”.

Ayala va deixar molt clar que Fabio Aurelio és benvingut a Buenos Aires. “Si ve tindrà bona carn, bones xarrades”. I de la seua nova faceta en el ‘footgoal’ el central va destacar que “a Argentina s'està consolidant. A Brasil sé que es juga en Iguazú, en Río també, però segur que d'ací a poc anirà a més. En este esport he trobat un lloc per a saciar les meues ganes d'entrenar-me, millorar cada dia i em recorda la meua etapa de jugador”.

Sempre s'han sentit molt a gust junts, sense problemes de nacionalitat. Fabián va explicar que “no hi ha rivalitat fora, açò es trasllada només a la pista. Durant la meua carrera he compartit vestuaris amb brasilers, com Leonardo en el Milan o André Cruz en el Nàpols. La rivalitat és entre seleccions, ja que són grans i amb molta història, però després la convivència entre els jugadors és bona”. Fabio Aurelio, per la seua banda, destaca que “la rivalitat és més per l'afició, entorn, però després en els clubs no n'hi ha, hi ha bona relació, els sud-americans ens portem bé”.

Al final, tots dos es van desitjar el millor i que el vol de Sao Paulo a Buenos Aires i viceversa, de dos hores i mitja de durada, ocòrrega en un futur no gaire llunyà i que els dos tornen a vore's en persona. Per ells no va a quedar. Dos grans valencianistes, sens dubte, units pel programa ‘Som Passió’ de VCFradio.

PARTNERS