DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Març de 2018

Neto: “Estem fent una temporada fantàstica”

Neto està vivint la seua primera temporada en el Valencia CF i des de la seua arribada, procedent de la Juventus, s'ha guanyat l'afecte de la graderia de Mestalla. El porter brasiler aspira a cotes molt altes amb el conjunt blanquinegre i destaca la temporada que està realitzant tenint en compte que van partir amb moltes cares noves en la plantilla i la dificultat i competitivitat del campionat espanyol. Així ho ha manifestat en una entrevista per a Fox Sports.

Quin balanç fa de la temporada del Valencia CF?

És normal que, en un campionat com l'espanyol amb l'enorme competitivitat que existeix, siga molt difícil mantindre sempre bons resultats. Per este motiu, és normal que, a voltes, trobem moments de més dificultats. El més important és trobar l'equilibri i seguir treballant com tota esta temporada.

Quin és l'objectiu?

El Valencia CF ha tingut molts canvis aquesta temporada, una plantilla quasi nova que ha hagut de començar de zero davant rivals amb plantilles ja formades de molts anys i que juguen junts molt temps. Sens dubte, estem fent un campionat fantàstic i en una posició molt bona en la taula.

És un dels aspirants a estar en el Mundial de Rússia

Em prepare de forma molt positiva, però el meu principal objectiu és fer un gran treball en el Valencia CF i estar tranquil, açò és fonamental per als partits. No vuic tindre ansietat per aconseguir esta meta, sinó que l'accepte com una motivació, amb naturalitat i espere que arribe l'oportunitat de poder estar en aquesta cita.

Hi ha moltes diferències entre el futbol italià i l'espanyol?

Ací la velocitat de joc és diferent, a Itàlia hi ha un futbol molt tàctic. Ací hi ha alegria en el joc, tothom vol atacar i es fan els partits més ràpids. No es para quasi mai el partit i és molt interessant perquè et fa créixer en el teu joc.

PARTNERS