DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
23 Febrer de 2018

Nacho Vidal: “Tant de sacrifici i esforç tingué la seua recompensa amb el gol en Anoeta”

El lateral reconeix que estar en la primera plantilla del Valencia CF ja és una recompensa

Nacho Vidal Miralles torna a vore's les cares davant la Reial Societat. Era la sisena jornada de la primera volta del campionat quan el lateral dret valencianista va marcar en Anoeta un golàs després d'una ràpida galopada per la seua banda i magistral toc de pilota per sobre del meta Rulli. Des d'eixe 24 de setembre, el jugador alacantí no ha perdut la il·lusió per ser important per al tècnic Marcelino García Toral, i continua lluitant cada dia en els entrenaments per ser protagonista en esta il·lusionant temporada del club de Mestalla.

D'eixe dia en Anoeta Nacho Vidal recorda a valenciacf.com que “guarde un record molt bonic d'eixepartit, ja que a més de guanyar en un estadi molt complicat com Anoeta, vaig poder contribuir també amb un gol, el primer que marcava en Primera Divisió. I, a més, va donar la casualitat que eixe dia era l'aniversari de ma mare. Crec que va ser la primera persona en qui vaig pensar quan vaig marcar, i segur que m'estava donant molta força des d'Alacant.

Què es va quedar d'eixe encontre?

Em vaig quedar amb la camiseta d'eixe gran dia per a mi. La vaig a guardar sempre amb molt afecte pel molt que va significar, no solament per jugar sinó per guanyar amb el Valencia CF i poder marcar un gol. Ara espere emmarcar-la si no passa res, prompte, ja que encara no he tingut temps.

Com va viure eixa nit després del partit?

Després del partit a Sant Sebastià recorde moltíssims missatges de molta gent que es va alegrar per mi, missatges de tanta gent que em seguia des de bastant temps enrere i que sempre ha estat animant-me. Al final, em quede amb eixa il·lusió tan gran de tantes persones del meu voltant. Per exemple, en el meu poble, el Campello tots em van felicitar i em vaig sentir molt orgullós. Són moments molt bonics i serà molt difícil que se m'oblide eixe dia davant la Reial Societat.

L'endemà va ser el gran protagonista, què va pensar?

Ho analitzes tot molt millor, aterres una miqueta, perquè eixa nit estàs en un núvol amb tanta alegria per l'equip i per mi. En eixe moment penses en tot el treball que hi ha darrere, tot el sacrifici viscut i que va tindre la seua recompensa. Està clar que estar en la primera plantilla del Valencia CF ja és una recompensa, però vore que ixen les coses bé i que l'esforç dóna els seus fruits és molt il·lusionant i satisfactori tant per a mi com per a la meua família, que sempre m'ha recolzat.

Per què va celebrar amb eixe gest el gol?

Vaig fer dos antenes al meu cap per la meua nòvia per una conya que tenia amb ella. En un lloc es va dir que era un conill, en un altre un caragol i la veritat és que ningú encertava. Es va donar un poc peu a la confusió, però bé, eixe gol valia molt per a mi.

Nacho Vidal va ser una de les claus de l'espectacular campanya passada del VCF Mestalla, culminada per un no menys brillant ‘play-off’ d'ascens a la categoria de plata de futbol espanyol, al que només li va faltar un gol per a pujar de categoria en el Carlos Belmonte d'Albacete en l'últim partit de l'última eliminatòria.

Sense temps per a desconnectar per eixe compromís final amb el filial es va incorporar este passat estiu per mèrits propis a la disciplina de Marcelino García Toral per a formar part de la primera plantilla. Nacho Vidal porta en l'actual campanya un total de 7 partits disputats, cinc de LaLiga i dos de la Copa del Rei en els quals ha marcat un gol, en Anoeta davant la Reial Societat.

PARTNERS