DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
03 Març de 2018

Missatge del capitá Dani Parejo

El capità del Valencia CF és conscient de la importància que té Mestalla en els sis partits que queden, on “la nostra afició guanya partits”

Sis partits, sis finals a Mestalla i una il·lusió: tornar a la Champions. L'estadi de l'Avinguda de Suècia té molt a dir i este diumenge, a les 20:45 h, també juga. En el vestuari del Valencia CF són conscients que guanyar els partits de casa serà determinant per a acabar en la zona privilegiada de LaLiga, on en el curs actual s'ha creat un ambient d'unió i suport total cap a l'equip, fins i tot en els moments més complicats, transmetent eixa energia que alça als jugadors. L'afició va a ser decisiva per a portar de nou a Mestalla les nits màgiques de Champions.

Dani Parejo, capità del Valencia CF, ho deixa clar en una entrevista a VCFplay: “A Mestalla ningú pot vindre i emportar-se el que vulga. La nostra afició té un paper important, hem d'anar davant i la gent acompanyar-nos, creant un clima positiu, un clima agradable on isquem molt afavorits. Mestalla espentant serà molt important per a nosaltres, la gent ha de saber que la nostra afició guanya partits i guanya punts. Ells han de donar eixe plus, primer nosaltres i ells que ens acompanyen”.

Amb la visita davant el Reial Betis es posa fi a una setmana amb tres partits, en els quals es va guanyar a la Reial Societat i es va aconseguir un punt de prestigi davant l'Athletic Club en el nou Sant Mamés. Falta la tercera etapa i l'equip solament vol guanyar. És un objectiu complicat, però amb el suport de l'afició de Mestalla estarà més a prop. “Queden sis finals a Mestalla per a aconseguir un objectiu molt bonic que volem tots i pel qual portem lluitant tota la temporada. Queda l'última espenta i l'esforç de tots , cada persona que òmpliga Mestalla per a nosaltres és un plus més i el rival ho nota”.

PARTNERS