DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
06 Març de 2018

“El Valencia CF arriba al teu cole” visita el CEIP Benimàmet

El club, representat per Arias, Dani Parejo, Cárol Férez i Darío Aliaga va advocar per la igualtat en una xarrada amb alumnes de Primària

Una representació del Valencia CF ha assistit este dimarts al CEIP Benimàmet, visita emmarcada dins del projecte “El VCF arriba al teu col·le”, on han compartit una xarrada sobre la igualtat de gènere amb 130 alumnes de 4rt a 6é d'Educació Primària, amb motiu del “Dia Internacional de la Dona” que se celebra dijous que ve 8 de març. Ricardo Arias (Ambaixador del club), Darío Aliaga (Coordinador de Futbol-8 de l'Acadèmia VCF), el capità Dani Parejo i la futbolista Carol Férez han insistit en el concepte que “tots som iguals”, amb independència del gènere, la raça i el físic.

Entre altres missatges, els presents van recalcar la importància d'estudiar. “Quan estàs en el més alt no penses mai en el que va a vindre després, el que se vos diga en el col·lege cal ficar-vos-ho en el cap, la vida és molt llarga, poden succeir moltes coses i heu d'estar preparats”, va apuntar l'ambaixador del Valencia CF, abans de recalcar la importància de “conscienciar-nos per a erradicar que hi haja agressions cap a persones que potser no han fet res, no és normal que ocórreguen aquestes coses”.

Carol Férez, futbolista del Valencia CF Femení, va assenyalar, al fil del que havia expressat Ricardo Arias, que “per desgràcia seguixen passant eixes coses, encara que es veuen cada vegada menys casos. Respecte al futbol, veig que la gent s'està enganxant al futbol femení, s'estan televisant els partits, estan millorant les condicions laborals i arribarà un moment en el qual serem també conegudes, com ho són actualment ells. El Valencia CF és un club que recolza molt a la seua secció femenina”.

Parejo va reflectir la importància que té estar units i treballar en equip, sense distinció, perquè la unió fa la força. “Seria un tremend error pensar el contrari, més enllà que com en la vida, pots tindre més afinitat amb uns que amb uns altres, dins del grup som 24 jugadors i a voltes et portes millor amb uns que amb uns altres. En el camp, el que juga potser no és el teu millor amic, però és el que m'ha d'ajudar a traure el partit, el que ha de córrer per mi, el que m'ha de passar la pilota, tots som necessaris. El que és menys amic que tu sempre et pot ajudar i tirar-te una mà. Al final tots som importants i tots sumem, tots som imprescindibles”, va assenyalar. Per la seua banda, Darío Aliaga, es va referir a la importància de “fomentar els valors de l'esforç, del sacrifici, d'hàbits d'higiene personal… creant hàbits des de xicotets”.

La cita no se la va voler perdre tampoc la mascota, que també va posar en finalitzar la xarrada amb tots els alumnes i professors que ho van desitjar per a viure un matí diferent en el col·legi, on el València CF s'acosta als més joves per a posar el seu granet d'arena en la transmissió de valors.

Notícies relacionades

PARTNERS