DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
07 Març de 2018

El secret del Valencia CF

La il·lusió, ganes i motivació de tota la plantilla estan sent determinants per a aconseguir rendir a este nivell

Si alguna cosa caracteritza al Valencia CF en el curs actual és la gran qualitat humana del vestuari, a la que Marcelino li ha inculcat el seu ADN guanyador. Des del primer dia totes les peces són importants i eixa és una de les claus que ha portat a l'equip a la zona privilegiada de LaLiga, actualment en el quart lloc. Jugue qui jugue, amb independència del rival, el Valencia CF competix tots els partits i el secret està en el vestuari.

Hi ha molta il·lusió en la plantilla i la motivació dels futbolistes és màxima, juguen més o menys minuts, perquè tots els jugadors se senten part d'un tot. I això es transmet en el dia a dia en els entrenaments, on Marcelino comprova en primera persona com s'exerciten de ben tots, inclosos els que menys minuts tenen, que espenten diàriament perquè els jugadors amb més presència en els partits donen la seua millor versió i quan ells tinguen l'oportunitat, aconseguir que el nivell alt es mantinga.

Un altre dels trets de l'equip residix en els "veterans" del grup, molt responsables i professionals, a més d'acollir molt bé als futbolistes que s'han incorporat de fora, com són els últims casos de Coquelin i "Lucho" Vietto, que ja se senten com a casa. I quan Marcelino recorre a un futbolista de l'Acadèmia VCF, s'incorporen amb uns valors inculcats on el sacrifici, el treball i el respecte estan presents.

PARTNERS