DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
10 Març de 2018

Marcelino: “Ens congratula que el Valencia CF haja guanyat ací 14 anys després, açò parla de la vàlua d'este grup”

Marcelino García va aconseguir guanyar al Sevilla FC per primera vegada en la seua etapa com a entrenador professional, i va comparèixer en la sala de premsa molt satisfet amb el treball dels seus futbolistes, que van aconseguir una gran victòria.

Com valora esta victòria en el Sánchez Pizjuán?

La victòria és molt important, juguem davant el nostre principal rival per llocs de Champions, i eixim d'esta jornada sabent que el Sevilla FC ha de sumar 12 punts més que nosaltres i és una situació que haguérem signat. Estem orgullosos, a partir d'ací hem de seguir amb la mateixa humilitat i respecte cap als rivals, per a veure si som capaços de sumar els punts suficients i acabar cambres en LaLiga.

El Valencia va fer un partit molt seriós per a guanyar.

Ens ha tocat patir, sobretot arran d'avançar-nos en el marcador i en la fase inicial del segon temps, però vam mantindre la porteria a zero. Amb el segon gol de Rodrigo, si no ho sentenciava el partit, es va encaminar perquè fins que xiula l'àrbitre no està guanyat el partit. Hem competit a un nivell alt, estic orgullós dels futbolistes i l'afició també ha d'estar-ho.

Des de 2004 no guanyava el Valencia CF en el Sánchez Pizjuán, ha sigut la victòria més important de la temporada?

Perquè esta siga important hi ha hagut moltes anteriorment, arribem a aquest partit amb vuit punts respecte al Sevilla FC, un avantatge considerable. El rival tenia més necessitat que nosaltres, amb el partit teníem la possibilitat d'acabar en una situació molt avantatjosa i estem molt contents. Ens congratula que el Valencia CF haja guanyat ací 14 anys després, açò parla de la vàlua d'este grup.

Es mereixen estar en Champions?

Creuré en les coses quan es materialitzen, ara és una possibilitat real i gran, però no està definida. Quan matemàticament el cinquè classificat no ens puga aconseguir ens considerarem un equip de Champions, guanyar en LaLiga comporta el màxim esforç i concentració, jugar a un nivell alt, no tenim la capacitat del Reial Madrid o el FC Barcelona, que guanyen sense estar al cent per cent. Cal tindre humilitat, mesura i saber que ens queden 10 partits.

Kondogbia es va retirar amb molèsties, què té?

Cal fer una valoració. En principi té una molèstia en el isquio esquerre, ell creu que no és de gravetat, però se li faran proves en els pròxims dies, esperem que siga el menys possible. Des que ha tornat el seu nivell és altíssim.

Gayà també va haver de ser substituït per problemes físics.

Sí, té una molèstia que no és en el mateix lloc que va tindre durant la setmana abans del partit, per recolzar malament o protegir eixa zona, li ha vingut una molèstia en l'altra cama.

PARTNERS