DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
10 Març de 2018

El Valencia CF s'allunya a onze punts del cinquè lloc

És la quarta millor puntuació a hores d'ara de LaLiga en tota la història del club

Té molt mèrit la trajectòria que està realitzant el Valencia CF des de l'arribada de Marcelino, acabant la jornada 28 amb 56 punts, una puntuació que al llarg de la història solament s'ha aconseguit millorar en tres temporades: en la 2014.15 se sumaven a hores d'ara de LaLiga 60 punts, 58 en la campanya 1970.71 i 57 en la cèlebre temporada de el “Doblet”.

Amb la victòria davant el Sevilla FC (0-2), el Valencia CF estira el seu avantatge respecte al cinquè classificat a onze punts, una situació que mancant deu jornades mai s'havia vist des que es puntua la victòria amb tres punts. Fins ara, la màxima distància havia sigut de nou punts, com va ocórrer en la temporada 2003.04, quan el Deportivo sumava 50 punts pels 41 de l'Athletic Club.

Un altre avantatge que té l'equip de Marcelino respecte al Sevilla FC, que ocupa el cinquè lloc, és el goal average particular. Mancant 30 punts per jugar, el Valencia CF té actualment una renda d'11 punts, però en cas d'empat al final del campionat amb el conjunt sevillà sempre quedaria per davant el conjunt blanquinegre.

El Valencia CF, que aquest diumenge té el dia de descans, reprendrà el dilluns els entrenaments per a començar a preparar el complicat partit davant el Deportivo Alavés del pròxim dissabte 17 de març a les 16.15 hores. La plantilla no vol que s'escape cap punt a Mestalla per a seguir afermant-se en la zona de privilegi de LaLiga.

PARTNERS