DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
11 Març de 2018

La regularitat “Champions” del Valencia CF de Marcelino

Des de la temporada de el “Doblet” amb Rafa Benítez, el Valencia CF no havia estat tantes jornades seguides entre els quatre primers de LaLiga fins a la jornada 28

56 punts després de la jornada 28 de LaLiga no ha sigut un assoliment fàcil, així ho reflecteix la història del Valencia CF, amb sol tres puntuacions millors a les de l'exercici actual. La victòria assolida en el Sánchez Pizjuán li dóna més lluentor a la puntuació de l'equip dirigit per Marcelino, que des que es va instal·lar en la jornada 5 del campionat entre els quatre primers classificats ja no ha eixit. 24 jornades consecutives reflecteixen la regularitat “Champions” del Valencia CF “made in” Marcelino.

Des de la temporada en la qual es va conquistar el “Doblet” amb Rafa Benítez, 2003.04, el Valencia CF no havia estat tantes jornades seguides entre els quatre primers de LaLiga. Han passat molts entrenadors, hi ha hagut grans canvis en les plantilles, però no s'havia vist un equip tan regular i fiable com l'actual. Solament s'acosta a aquesta marca l'equip dirigit per Unai Emery en la temporada 2008.09, que va aconseguir estar 23 jornades seguides en la zona de privilegi de LaLiga a hores d'ara de LaLiga. Ara bé, entre el Valencia CF actual i el d'aquell exercici hi ha 13 punts de diferència després d'haver-se disputat els primers 28 partits.

Un dels trets que està caracteritzant a aquest equip, a més de la seua regularitat, és que ix a competir sempre, amb independència del rival. I açò es reflecteix també quan el Valencia CF ha perdut, a excepció de la trobada davant el Reial Madrid (1-4), quan l'equip no ha pogut puntuar va perdre per la mínima. Ara bé, malgrat els onze punts d'avantatge amb el cinquè classificat de LaLiga, la plantilla sap que encara queden 10 etapes per recordar i molt sacrifici per a poder convertir en realitat la il·lusió que suposa la volta de les nits màgiques de Champions a Mestalla.

PARTNERS