DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
12 Març de 2018

Neto torna a la selecció de Brasil

Des de juny de 2015 no anava amb la Canarinha, el seu excel·lent rendiment amb el Valencia CF ha sigut recompensat amb la convocatòria per a enfrontar-se a Rússia i Alemanya

Neto selecció! Passaven uns minuts de les 15 hores, quan després que parlés Edu Gaspar, Coordinador de la selecció de Brasil, cedís la paraula al seleccionador Tite, i el tercer nom que va citar va ser el de Neto, porter del Valencia CF. La gran temporada que està realitzant en el conjunt valencianista no ha passat desapercebuda i torna a la Canarinha, que el proper 23 de març s'enfronta a Rússia a Moscou i el 27 a Berlín davant Alemanya.

Neto encara no ha debutat amb la selecció absoluta de Brasil, encara que sí ha anat convocat prèviament en diverses ocasions, l'última vegada per disputar la Copa Amèrica de 2015 disputada a Xile, quan van perdre en l'encreuament dels quarts de final davant Paraguai en el torn de penals. Este estiu va fitxar per la Juventus, però va deixar d'anar a la selecció al no jugar amb regularitat, com si està fent en el Valencia CF. Taffarel, entrenador de porters, li va seguir d'a prop i ja va advertir que tindria opcions d'estar en el Mundial, reflexions que no eren de cara a la galeria.

Ara, en l'última llista abans de la qual serà definitiva per al Mundial de Rússia, el porter valencianista s'ha fet un buit entre els triats, veient recompensada la seva excel·lent temporada. Neto ha trobat el seu “lloc” en el Valencia CF… i en la Canarinha.

PARTNERS