DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
12 Març de 2018

El Valencia CF torna al treball sabent que el camí per a la Champions passa per Mestalla

Tot i la distància amb el quint classificat, el partit davant el Deportivo Alavés es considera una “final”

El Valencia CF ha tornat al treball després d'un dia de descans i ho ha fet amb un somriure per l'important triomf assolit en el Sánchez Pizjuán, encara que la plantilla és conscient que el camí per a la Champions passa per Mestalla. Saben que no poden baixar la guàrdia tot i la distància que hi ha en la classificació amb el quint classificat de LaLiga i que el partit davant el Deportivo Alavés és una “final”.

Amb la mateixa humiltat de sempre, l'equip ha tornat al treball, Marcelino ha dividit als seus jugadors en dos grups; d'una banda, els titulars davant el Sevilla FC van tindre sessió de recuperació, a excepció de Gayà i Kondogbia, que han tingut tractament. La resta de la plantilla va entrenar la circulació de la pilota, abans de realitzar diversos exercicis de finalització a porteria. Simone Zaza també va realitzar esta part del treball.

Es van vore grans centres i rematades d'aquells que no van jugar d'inici dissabte passat, una mostra de la importància que tenen tots els futbolistes, amb independència dels minuts que juguen. Per a acabar la sessió, es va realitzar un partit en dimensions reduïdes, on els futbolistes van treballar a un alt nivell d'intensitat.

PARTNERS