DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
12 Març de 2018

El Valencia CF organitza un campus de tecnificació a Dènia del 3 al 6 d'abril

El clinic es dirigeix a xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys. Apunta't ja! Places limitades!

Del 3 al 6 d'abril, el Valencia CF realitzarà un clinic destinat a xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys a Dénia. En col·laboració amb l'empresa Nitidia Sport, la Regidoria d'Esports i l'Escola Municipal de Futbol de Dènia, un grup de formadors de l'escola del Valencia CF -recolzats per tècnics de l'escola municipal- impartiran sessions d'entrenament que complementaran amb activitats com spiribol, concursos d'habilitat, futbol bambolla i més sorpreses.

A més d'aprendre i viure moments divertits, tots els alumnes rebran una equipación d'entrenament completa del conjunt valencianista. Rafa Carrió, vice-alcalde de Dénia, agraeix a l'organització per “acostar als esportistes de Dénia i la Marina Alta l'oportunitat d'ajuntar-se, compartir i tractar amb el personal del Valencia CF”. Luis Martínez, en representació del club, va incidir en la importància de “acostar-nos als xiquets de les diferents comarques, que contribueixen a l'objectiu de consolidar-se com a club número 1 a la Comunitat Valenciana”. Raúl Ferrando, gerent de l'Escola Municipal de Futbol de Denia, es va mostrar orgullós per “treballar amb un club com el Valencia CF”. Iván Malter, membre de Nitidia Sport, va recordar que l'organització noliejarà un autobús per a facilitar el desplaçament dels xiquets i xiquetes d'altres poblacions de la Marina Alta perquè ningú es quede sense viure una experiència única.

El campus es realitzarà en les instal·lacions del Rodat i el camp Diego Mena de Dènia, seguint la metodologia basada fonamentalment en tres pilars: el desenvolupament de l'autonomia personal, l'aprenentatge d'habilitats i destreses necessàries per a la competició, i la transmissió del sentiment valencianista a través dels valors dels futbolistes més significatius de la història del club. No deixes passar esta oportunitat! Places limitades!

PARTNERS