DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Març de 2018

Murillo es convertix en artista faller per un dia

Visità el taller de l'artista Manolo Algarra, on va conèixer el procés creatiu dels monuments fallers

A Jeison Murillo només li falta la cridada de la selecció de Colombia per a viure un somni complet des de que va arribar al Valencia CF. Amb ell sobre la gespa, l'equip no perd, la seua ratxa s'estira ja a 13 partits, en la ciutat es sent totalment integrat. de la mà de VCFplay, Murillo s'ha convertit en artista faller per un dia, visitant el taller de l'artista Manolo Algarra.

Allí va conèixer en primera persona el procés creatiu dels monuments fallers, Murillo no va dubtar en agarrar el pinzell i participar en l'acabat final d'un dels ninots de la Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea, sens dubte, una experiència única, com la que està vivint l'entitat de Mestalla.

Els técnics estan molt satisfets amb el seu rendiment, com amb la resta de companys, pero el defensa colombià apareix en les primeres posicions en les estadístiques defensives de l'equip, sent el tercer jugador en bloquejos, en duels aeris amb éxit i rebutjos. En set dels 13 partits que ha disputat en LaLiga, el Valencia CF ha aconseguit deixar la porteria a zero.

La seua personalitat sobre la gespa contagia als seus companys, convertint-se en uns dels líders de la defensa. Després de conèixer el procés creatiu de les falles... qui sap si en un futur no farà els seus primers passos com a artista faller, per què, com ell recorda, “treia un 10 en Art”.

PARTNERS