DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Març de 2018

Neto: “El meu objectiu era estar en la selecció pel bon treball en el Valencia CF”

El porter brasiler està molt satisfet per haver tornat a la Canarinha, la seua aposta per recalar en el club valencianista li ha ajudat a convertir en realitat el seu objectiu personal

En la tornada al treball del Valencia CF, Neto era un home radiant. Acabava de ser un dels triats per a defensar a la selecció de Brasil en els amistosos del 23 i 27 de març davant Rússia i Alemanya, un reconeixement a la seua excel·lent temporada. En una entrevista realitzada en VCFplay, el porterbrasiler reconeix que tornar a la Canarinha era un objectiu personal.

Què significa esta convocatòria?

Arriba en un moment perfecte de la meua vida, indica el bon treball que estic fent en el club i em dóna la satisfacció d'estar fent un bon treball. Açò és el més important, perquè l'objectiu personal que tenia era estar amb la selecció pel bon treball en el Valencia CF, m'han oferit esta possibilitat i tinc la certesa que gens em passaria si no fora pel treball que estic realitzant ací.

Ha sigut un factor principal haver fitxat pel Valencia CF?

Segur, des que vaig arribar m'he trobat molt a gust i feliç, i quan funcionen així les coses tendeixen a fluir amb normalitat. La naturalitat en el treball diari et fa millorar i sentir esta felicitat et fa desenvolupar millor en els partits.

Com li han felicitat els companys?

Ha sigut una alegria mútua, veiem el sacrifici que fan els companys i tindre un company convocat és una valoració al treball, la gratificació, perquè són sacrificis que fem. És un treball molt dur tant físic com a mental el que estem fent des que comencem la temporada, no és fàcil i tots compartim el mateix sentiment.

Quin somni té per a Rússia?

Treballar i res més, no m'agrada posar coses massa a llarg termini i he de pensar en el dia de matí, que és el partit davant el Deportivo Alavés, he d'intentar millorar cada dia per a tenir l'oportunitat d'anar a Rússia. Seria un somni, des que vaig començar a jugar a futbol sempre vaig somiar a jugar un Mundial i si passara sentiria una felicitat molt gran.

No et perdes l'entrevista completa en VCFplay!

PARTNERS