DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
13 Març de 2018

L'esforç de Gabriel Paulista, camí del seu millor recompensa

El futbolista brasiler porta nou partits consecutius complets i ja ha jugat més que en les seues dos últimes temporades amb l'Arsenal FC

Gabriel Paulista és un dels “veterans” del vestuari del Valencia CF, un dels quals tiren del carro i que en el Sánchez Pizjuán, quan Marcelino va dialogar amb ell per a vore la possibilitat d'alinear-li de lateral dret, va dir “sí”, com faria també si li diguera de col·locar-se baix els pals. Quan este estiu va decidir fitxar pel Valencia CF era conscient del repte que tenia per davant, el brasiler està disfrutant dia a dia i açò es reflecteix sobre la gespa, on va camí de segellar la seua millor temporada des que va arribar a Europa.

Implicat i amant de l'esforç, no concep un altre camí per a aconseguir els objectius. Ni en els moments més durs acatxa el cap, com a expressa en les seues xarxes socials: “No desistisques dels teus somnis! Siga insuperable per als ulls d'aquells que no estan del teu costat. Supera els obstacles intensificant la teua determinació, siga un guerrer valent. I quan cregues que no tens eixida, creu en les esperances que envolten les teues certeses”.

El seu esforç té el seu recompensa, i a hores d'ara de la temporada, està prop d'aconseguir els seus millors registres des que va arribar a Europa en 2013. Amb el Valencia CF acumula 2.517 minuts repartits en 30 partits, participació que li acosta a la seua millor campanya, fins ara la 2014.15, quan vestint l'elàstica del Vila-real CF i de l'Arsenal FC va sumar 37 partits, aconseguint els 2.944 minuts. Ara porta nou partits consecutius complets i com resa una de les reflexions que més repeteix el futbolista brasiler, “vuic ajudar a l'equip”. El seu pròxim objectiu? Portar al Valencia CF on ha d'estar… la Champions, sempre amb la humilitat i l'esforç per bandera.

PARTNERS