DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - MNU

vs

Valencia CF vs Manchester United

12 Des / 21:00 Jornada 6

Actualidad del Valencia C.F.
14 Març de 2018

El Valencia CF “creix” en defensa en la segona volta de LaLiga

En les nou jornades de la segona volta, s'han concedit menys remats al rival i menys tretes des del cantó en comparació a les primeres nou jornades de LaLiga

Dia a dia, el Valencia CF entrena a un alt nivell d'exigència amb l'objectiu de millorar tant en la seua versió ofensiva com en defensa, on en els dos últims partits han arreplegat els seus fruits baixant la persiana a la seua porteria. Davant el Sevilla FC (0-2) i el Reial Betis (2-0), Neto va arreplegar la recompensa del treball col·lectiu deixant la seua porteria a zero.

És la segona vegada que s'aconsegueix deixar la porteria a zero en dos partits consecutius, com va ocórrer en les jornades 11 davant el CD Leganés (3-0) i 12 enfront del RCD Espanyol (0-2), i no és producte de la casualitat. En comparació de les nou primeres jornades de LaLiga, que són les que es porten disputades en la segona, al Valencia CF li han rematat menys (112 rematades pels 124 de l'inici de LaLiga) i ha concedit menys servicis des del cantó en contra (49 en total, quan en les primeres jornades es van realitzar 65).

Dins del procés de millora contínua en el qual l'equip està immers, la qual cosa està permetent que l'equip siga competitiu i estiga afermat en la zona privilegiada de LaLiga, tant la plantilla com el cos tècnic són conscients que tenen marge de millora, i estan en el camí.

Actualment, l'equip dirigit per Marcelino és el quart amb menys gols encaixats (30) de LaLiga. Després de les primeres 28 jornades del campionat, solament en dos de les últimes deu temporades s'han tingut millors registres en dos campanyes, la 2014.15 (23 gols rebuts) i en la 2009.10 (amb 29). Amb independència d'açò, el Valencia CF seguix treballant per a millorar eixes xifres.

PARTNERS