DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
14 Març de 2018

Gayà es reincorpora al grup

La plantilla “apreta” en una sessió d'entrenament, conscients de que el partit davant el Deportivo Alavés és “clau” en el camí per a tornar a la Champions

José Luis Gayà ha sigut la gran novetat en la sessió d'entrenament, ja recuperat d'unes molèsties que li van impedir acabar el partit en el Sánchez Pizjuán dissabte passat. El lateral esquerre ha completat la sessió, per la qual cosa està a la disposició de Marcelino per a la trobada del pròxim dissabte davant el Deportivo Alavés.

En la sessió d'este dimecres, el grup ha realitzat treball tàctic, abans d'acabar amb diversos partits en dimensions reduïdes, on els futbolistes “van estrényer” les dents, emprant-se a un alt nivell d'intensitat. Conscients de la importància que té la “final” del pròxim dissabte, els jugadors van treballar fort perquè el camí per a tornar a la Champions passa per Mestalla.

Un dels objectius que s'ha marcat l'equip és contagiar des del minut 1 de partit a l'afició perquè estrenya, com faran ells sobre la gespa. Sentir l'energia de Mestalla els fa més fortes, augmenten també les dificultats per al rival, caminant junts per a aconseguir el mateix objectiu. La comunió que s'ha creat amb l'afició, com va reconèixer Parejo, “suma punts”, i dissabte que ve es juga una “final” en plenes Falles. En el vestuari són conscients que la graderia de Mestalla es buidarà com sempre.

PARTNERS