DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
14 Març de 2018

Gayà: “El Valencia CF competix tots els partits i a açò cal donar-li molt de valor”

El lateral de Pedreguer es troba en un excel·lent estat de forma i anima a l'afició que acudisca a Mestalla este dissabte, “perquè segur que anem a fer un bon partit”

Gayà ha sigut el protagonista en VCFradio, el dia en què ha tornat als entrenaments, oblidant així les xicotetes molèsties que li van impedir acabar el partit en el Sánchez Pizjuán de Sevilla.

El Valencia CF està afermat en la zona de privilegi de LaLiga.

La veritat és que hem passat estos moments no tan bons que vam tenir, ens hem sobreposat, i ara l'equip està donant un rendiment molt alt, controlant ben els partits. Al final, competim tots els partits i a açò cal donar-li molt valor perquè no és fàcil.

Guanye o perda, l'equip dóna la cara sempre.

Venim de dos temporades molt dolentes, és veritat que va haver partits en els quals no competim, però ara és tot el contrari. Podem guanyar o perdre, jugar millor o pitjor, però aquest equip ho dóna tot i açò és treball de Marcelino.

El Valencia CF té la il·lusió de tornar a la Champions?

Il·lusiona i qui ho diria després d'estos dos anys tan dolents. Queda molta lliga, cal ser conscients d'açò perquè hem de seguir barallant i tant de bo l'any que ve puguem disfrutar de la Champions a Mestalla.

Ningú podia imaginar a principi de la temporada ocupar la posició actual.

No és fàcil canviar la dinàmica d'estos últims anys i tan de colp, l'equip està agafant les idees de Marcelino. Començar bé la lliga ens va donar confiança.

Disfruteu en el camp com sembla?

Els moments de confiança són vitals per al jugador, tots estem en aqueix punt de confiança que ens fa rendir bé, però no hem de relaxar-nos i sí seguir gaudint i competint.

A la plantilla li agrada que estiga Mestalla ple i anime, quin missatge els diria?

La gent ha de vindre, encara que siguen Falles, perquè segur que anem a fer un bon partit.

Marcelino ha recuperat la millor versió de Rodrigo, de Santi Mina, Kondogbia i al millor Gayà.

Esta temporada estic fent molt bona temporada, quan no jugues bé has de travar-ho. És veritat que em veig bé, físicament a gust, amb les idees molt clares i espere seguint rendint així fins a final de temporada. Estic amb confiança i no em vaig a relaxar, queden deu partits i estic segur que vaig a donar més.

Escolta l'entrevista completa en VCFradio!

PARTNERS