DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
14 Març de 2018

Guedes, el tercer futbolista que més regateja de LaLiga

El regateig és un recurs tècnic que utilitza molt el jugador portugués, en LaLiga solament el superen Leo Messi i Jonathan Viera

Cada vegada que rep la pilota, l'afició de Mestalla es posa en peu. Alguna cosa va a passar! Guedes és un futbolista diferent, capaç de deixar-te enrere sense ni piluar, utilitzant el regateig com a recurs. Esta habilitat l'ha portat a ser el tercer futbolista de LaLiga amb més regatejos, solament superat per Leo Messi i Jonathan Viera, actualment en la lliga Xina, compartint el tercer graó del podi amb Iago Aspas. Encara que dels nou futbolistes de LaLiga amb més regatejos, solament el futbolista del FC Barcelona fa més per minut que el portugués.

En l'últim partit a Mestalla, davant el Reial Betis, Guedes va donar una assistència de gol a Rodrigo, la qual cosa li ha valgut per a convertir-se en el rei de les assistències del Valencia CF, seguit per Dani Parejo. Abans d'arribar a executar eixa passada de gol, una de les accions técniques a les quals més recorre el futbolista portugués és la del regateig, que sol implementar sobre la gespa si no pot donar una passada als seus companys, per a així desequilibrar a un rival. Dels 85 regatejos intentats, Guedes es va eixir amb la seua en 55, promediando un regateig amb èxit cada 29,1 minuts. Messi és el futbolista que més recorre a esta acció técnica, amb 143 regatejos amb èxit dels 204 intents, seguit de Viera amb 65, després de 99 intents.

El Deportivo Alavés, pròxim rival del Valencia CF a Mestalla, és un dels equips als quals Guedes ha aconseguit marcar. Va ser en el partit de Copa, jugat el 17 de gener, quan el portugués va aprofitar una passada de Santi Mina per a marcar un gol que va acabar sent determinant per a aconseguir remuntar el 0-1 inicial. Guedes, igual que la resta d'integrants de la plantilla, és conscient que el camí per a la Champions passa pels partits de Mestalla, motiu pel qual estiguen tots els esforços focalitzats a lluitar per la victòria davant el conjunt de Vitòria.

PARTNERS