DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
26 Març de 2018

Disfruta este estiu amb el nostre Campus de futbol! El Valencia CF organitza el Campus d'Estiu del Valencia CF, una apassionant aventura en què volem comptar amb tu

El Campus d'Estiu 2018 del Valencia CF, que està dirigit a xics i xiques de 6 a 16 anys en la Ciutat Esportiva de Paterna, tindrà dos torns (en règim extern amb un preu de 399 euros cada setmana o en règim intern amb un preu de 645 euros cada setmana) i se celebraran de l'1 al 7 de juliol i del 8 al 14 de juliol. Cada torn té capacitat per a 200 participants i els abonats, accionistes, antics participants, jugadors de l'Acadèmia Valencia CF i peñistas tindran un descompte especial. Hi haurà també un campus femení del 24 al 30 de juny.

Els professionals del Campus, entrenadors de l'Acadèmia Valencia CF i monitors d'oci i temps lliure, centraran la seua labor entorn de tres àrees molt concretes: l'ensenyament del deporte-futbol, l'educació extradeportiva i la convivència i maduració personal amb el futbol com a mitjà.

Tot amb segell valencianista: educació i respecte transmetent valors, convivència entre a prop els participants, el campus més nombrós de la Comunitat Valenciana, amb entrenaments i partits de Futbol 8 i Futbol 11, visites al Mestalla Forever Tour, activitats multideportivas, xarrades formatives, vídeos esportius, cinema, piscina, zona d'oci i regals.

Cadascun dels participants rebrà dos equipaciones adidas (samarreta, pantalons curts i mitjanes), borsa i gorra oficial del Campus, així com un diploma personalitzat. S'espera presència de jugadors valencians, nacionals i internacionals i destacar que en l'anterior edició van acudir xics i xiques d'Estats Units, Rússia, Itàlia, Xina, França, Alemanya, Regne Unit, Alemanya, Líban, etc.

Per a trobar més informació: www.campusvalenciacf.es

PARTNERS